Nije Ford odustao od Hrvatske zbog podivljalih covid brojki i nije svjetska prezentacija Mustanga Mach-E u Rovinju bila anti reklama za Hrvatsku. Naprotiv

Amerikanci Hrvatima ne vjeruju. Kakva samo blamaža i šteta za Hrvatsku! Samo su neki od "highlightsa" s kojima je ispraćena Fordova karavana iz Istre.

- Zbog velikog porasta broja slučajeva oboljenja od COVIDA-19 tijekom vikenda, prisiljeni smo zaustaviti prezentacijske aktivnosti, event Mustang Mach-E GT Hrvatskoj. Molimo vas da ne putujete u Pulu, znamo da je to neugodna novost, al vaša sigurnost i zdravlje su nam na provom mjestu, stoji u priopćenju Forda kojeg su odaslali brojnim svjetskim novinarima.

Na prvu loptu užasna vijest i teška anti reklama za hrvatski turizam, no kako to često biva "batina ima i svoj drugi kraj". Naime, kako su nam kazali supružnici Tina i Igor Kolovrat, čija je firma "Eva Blue" bila zadužena za "tankanje" gotovo 100 senzacionalnih i električnih Mustanga Mach-E, ama sve je bilo baš suprotno i ne da je hrvatski turizam doživio debakl, već je više od 100 novinara sa svih meridijana prenijelo sjajna iskustva iz Rovinja, Istre, Hrvatske. Evo što je kazala Tina Kolovrat:

- "Medijima se stvarno ništa danas ne može vjerovati. U članku navode kako je bio predviđen dolazak stotine novinara i kako bi to "bila" sjajna promocija, a ono što ne navode jest da je event europske promocije električnog Mustanga počeo 12.10. i završio samo tri dana ranije od predviđenog. Umjesto 5. studenoga završio je 2. studenoga, a stotine novinara, rotirajući se na dnevnoj bazi i poštivajući sve epidemiološke mjere, uživalo je tjednima u vožnjama po Istri. Slobodno se tako može reći da je promocija Hrvatske apsolutno napravljena. Kako to znam?-Pa bili smo tamo ofkors"!

Igor Kolovrat i Tina Kolovrat, hrvatski zanesenjaci u e-mobilnost od prvog su dana bili uključeni u promociju Mustanga. Supružnici Kolovrat i njihova tvrtka Eva Blue bili su zaduženi za kvalitetno, brzo i učinkovito punjenje brojnih električnih amaričkih automobila. Posao su odradili savršeno, a to što su i oni morali spakirati kofere dva dana ranije od planiranog pripisuju samo želji da se cijela organizacija ovog za Hrvatsku iznimno značajnog događanja završi s happy endom.
Nije Ford odustao od Hrvatske zbog podivljalih covid brojki i nije svjetska prezentacija Mustanga Mach-E u Rovinju bila anti reklama za Hrvatsku. Naprotiv Igor Kolovrat/Start
3. 11. 2021

Ford Europe odaslao je obavijest novinarima odaslao te istovremeno zaustavio  zanimljivo i po Hrvatsku korisno događanje. Ford je za svjetsku premijeru električnog automobila Mustang Mach-E odabrao Istru.

Riječ je ogromnom eventu na kojem su radili u organizaciji i brojni Hrvati, a ne treba govoriti koja je to prilika bila za turističke radnike, ugostitelje, a ponajprije za hrvatski turizam i Hrvatsku. Amerikanci su Hrvatima vjerovali, no samo dva dana prije zakazanog zaključenja gotovo jedno mjesečnog sjajnog eventa odlučili su ga stopirati. Prema riječima insidera, učinili su to jer je "posao ionako bio gotov, jer je većina novinara uživilo u novom svjetskog automobilističko električnom novitetu i Hrvatskoj. Uglavnom u svijet su poslane sjajne slike i jednako takve recenzije.

Novi električni Mustang prava je i najsjajnija ovogodišnja Fordova perla. Električni cestovni bolid već je proglašen "Najboljim automobilom Sjeverne Amerike". 

Sama hrvatska prezentacija započela je još u listopadu, a testne su se  vožnje odvijale na relaciji od zračne luke Pula po istarskim prometnicama raznih konfiguracija sve do Motovuna. Samo središte prezentacije u kojoj su se održavale press konferencije bio je rovinjski hotel Park. Igor Kolovrat, hrvatski zanesenjak u e-mobilnost od prvog je dana bio uključen u promociju Mustanga. On i njegova tvrtka Eva Blue bili su zaduženi za kvalitetno, brzo i učinkovito punjenje brojnih električnih amaričkih automobila. Posao su odradili savršeno

Članak je također dostupan u tiskanom izdanju magazina Start, koji je u prodaji od 31.07.2021.

PRETPLATITE SE!

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.