I manje od 25.000 eura za Pandu na struju iz Kragujevca

Ona mora biti cjenovno u rangu Citroena C3 E! Otkrili su Fiatovci u Torinu. Sadašnja Panda preimenovana je u Pandini, i dalje će se proizvoditi u Italiji.

I manje od 25.000 eura za Pandu na struju iz Kragujevca Fiat
14. 7. 2024

Napisao: Miha Rušnik

Fiat je otkrio cijenu Pande na događaju u Torinu. Naglasili su kako je glavni cilj novog električnog modela ponuditi pristupačno rješenje bez kompromisa u kvaliteti i performansama. Očekuje se da će ovaj pristup privući potrošače osjetljive na cijene,

Potvrdili su da će električna Panda koštati manje od 25.000 eura. Tako će cjenovno biti konkurentan Citroenu eC3, rođaku koncerna. Osim toga, bit će dostupna i hibridna verzija koja će biti još jeftinija - manje od 19 tisuća kuna. Izvršni direktor Fiata Olivier Francois rekao je na događaju da pristupačnost u Fiatu nikada nije bila upitna.

 
Proizvodnja nove električne Pande odvijat će se u Kragujevcu u Srbiji. Prvi primjerci namijenjeni testiranju otputovali su tamo već u travnju. U međuvremenu, sadašnja Panda, koja će se preimenovati u Pandina, i dalje će se proizvoditi u Italiji.

Panda ni več Panda, čeprav ostaja prava ... Panda.  Zakaj so se torej pri Fiatu odločili za spremembo imena?

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.