Prednja svjetla po cijeni jednog Porschea? Kod nekih marki cijene rezervnih dijelova su stvarno "brutalne"...

Rabljena dva fara prodaju po cijeni od nevjerojatnih147.000 eura!!! Brutalne cijene rezervnih dijelova, al' ovo što radi Rimčev Bugatti je van pameti! Rezervne dijelove možete kupiti i na eBay platformi.

Trebate li rezervni dio za svoj hiperautomobil, možete ga pronaći i na jednom od najvećih internetskih oglasnika.

BUgatti Chiron Super sport Bugatti
2. 9. 2024

Napisao: Miha Rušnik

Kupnja Bugattija može biti ozbiljan problem, čak i ako sve ide kao po maslu što se tiče financija. Ograničen broj, ekskluzivne mogućnosti kupnje i dugi redovi potencijalnih kupaca. Pa, kad dođete do svog Chirona, rezervne dijelove možete kupiti i na eBay platformi.
 

🖉

 

Poljski prodajalec

Korisnik iz Poljske na navedenoj web stranici prodaje oba fara za Bugatti Chiron - točnije za varijante Pur Sport i Supersport 300+. Doduše, rabljeni su, ali on ih opisuje kao nove! S traženom cijenom od 147.000 eura, dodatnih tisuću za poštarinu u europske zemlje zvuči kao dobra bagatela!
 

Bugatti je nedavno pokazao i nasljednika Chirona kojem su dali ime Tourbillon. Hibridni pogon ima 1324 kW (1800 KS), a brzinomjer se zaustavlja na 445 kilometara na sat. Koliko će biti skupi farovi i ostali dijelovi za ovo...

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.