Jaki pljuskovi i poplave: Struja odnijela ženu pod autobus, a zatim je uslijedilo dramatično spašavanje (VIDEO)

Nevrijeme pred vratima Hrvatske!!! U Beču su se suočili s rekordnim padalinama. U Beču je palo 110 litara kiše po kvadratnom metru, a nešto slično najvili su i hrvatski metereolozi za Hrvatsku.

Jaki pljuskovi i poplave: Struja odnijela ženu pod autobus, a zatim je uslijedilo dramatično spašavanje (VIDEO) TikTok/Posnetek zaslona
18. 8. 2024

Dugo očekivana kiša u Beču za mnoge se pretvorila u noćnu moru. Ulice su bile pod vodom, u vrlo kratkom vremenu poplavila je podvožnjake, garaže i podrume. Nikada nije palo toliko kiše kao 17. kolovoza. Posebnu sreću imala je Bečanka Döbling. Kako se vidi na snimci TikToka, jaka struja ju je odnijela ispod autobusa, a odatle ju je morala spašavati policija. 35-godišnjakinja je zadobila teške tjelesne ozljede, a vatrogasci su morali podići autobus kako bi je spasili. Samo nekoliko metara dalje morali su spašavati vozača iz poplavljenog vozila.

@diana.mujad Tragischer Unfall bei starkem Regen: Person von Fahrzeug erfasst #wien #frypgシ #news ♬ Originalton - diana.mujad

Padla rekordna količina dežja

Snažno nevrijeme, koje je donijelo rekordnu količinu oborina, u subotu poslijepodne djelomično je poplavilo sjeverni dio Beča. U Beču je palo 110 litara kiše po kvadratnom metru, što se smatra rekordnom količinom za kolovoz. Inače, na četvorni metar padne 68 litara vode. Zbog nevremena i poplava na poslu je bilo više vatrogasnih postrojbi.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.