"Duboko sam počašćen što mi se pridružila moja supruga Melania"! Dirljivo pismo Slovenke razniježilo Amerikance

 
Donald Trump zahvalan na supruzi! Na Nacionalnoj konvenciji američkih republikanaca u Milwaukeeju dogodio se događaj koji je izazvao veliku pozornost - javni istup Donalda Trumpa i njegove supruge Melanije Trump.

Former US President Donald J Trump and former First Lady Melania Trump after Trump’s speech at the Republican National Convention in Milwaukee, Wisconsin at the Fiserv Forum on Thursday, July 18, 2024. Monday night was Trump’s first appearance since a rally in Pennsylvania, where he sustained injuries from an alleged bullet grazing his ear. Trump recounted the story in his speech, and also talked about Biden, immigration, and other topics. © PPS/Bestimage Photo: WALTER / BESTIMAGE/BESTIMAGE WALTER / BESTIMAGE/BESTIMAGE/Pixell
20. 7. 2024

Republikanskom predsjedničkom kandidatu na pozornici se pridružila supruga Melania Trump. Njezina podrška na tako važnom političkom događaju bila je presudna, pogotovo nakon pokušaja atentata na njega. 54-godišnja Slovenka istaknula se u elegantnom crvenom kostimu koji je pristajao uz Trumpovu uvijek crvenu kravatu, a odmah je dobila gromoglasan pljesak izaslanika. kako je stigla. Nije progovorila, ali ju je njezin suprug izdvojio u svom govoru: "Duboko sam počašćen što mi se pridružila moja supruga Melania", što je izazvalo ohrabrujući pljesak i ovacije. CNN je čak istaknuo njezinu reakciju - Trump joj se smiješio i mahao okupljenima na dirljivom pismu koje je napisala nakon atentata. Melania je u pismu zahvalila tajnoj službi i policiji što su zaštitili njezina supruga. Spomenula je kako je atentat ugrozio živote njezine obitelji te naglasila kako njezin suprug nije samo politička figura, već i puna ljubavi. Pismo je izazvalo veliku reakciju - očekivane pohvale republikanaca i kritike demokrata koji su doveli u pitanje njegovu autentičnost.
 

Trumpov brak s Melanijom njegov je najduži. Mediji su objavili da je Melania nedavno postigla nove uvjete u predbračnom ugovoru koji bi njoj i njihovom sinu Barronu trebali osigurati bolju budućnost u slučaju razvoda. Ipak, razvod ne bi trebao biti na vidiku.

Poznata novinarka i stručnjakinja za republikansku politiku Megyn Kelly izjavila je da Melania ostaje uz Trumpa, bez obzira na to kakav je njihov brak iza zatvorenih vrata, istaknula je i Trumpova obitelj. Jedna od govornica bila je i njegova unuka Kai, koja je održala svoj prvi javni govor.

Rekla je da je Trump za nju normalan djed: pun ljubavi, zabavan i ohrabrujući. Istaknula je da zajedno igraju golf i da je on povremeno zove u školu, pa mora uzvratiti. Retorika Donalda Trumpa na konvenciji bila je drugačija od one na koju smo do sada navikli. Bio je smiren, što bi se, kažu analitičari, trebalo svidjeti neodlučnim biračima. Obiteljski imidž koji je predstavio trebao bi mu pomoći u predizbornoj kampanji, iako su izbori u studenom još daleko i nije sasvim jasno tko će mu biti demokratski protukandidat.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.