Zasladio se crvima!!! Muškarac kupio Kraševu čokoladu: Kad ju je otvorio, nije mogao vjerovati svojim očima (FOTO)

Što je točno pronašao u popularnoj čokoladi? Zanimljivo, ovo je treći put da su u istoj trgovini na Bajaderi pronađeni crvi.

Pronađeni su i u siječnju i lipnju ove godine. Tada su crvi bili smeđi i izduženi.

Zasladio se crvima!!! Muškarac kupio Kraševu čokoladu: Kad ju je otvorio, nije mogao vjerovati svojim očima (FOTO) Facebook/Halo, inspektore/fotomontaža
24. 10. 2024

Tvrtka Kraš sa sjedištem u Zagrebu jedna je od najstarijih i najprepoznatljivijih tvrtki u regiji. Među njihovim najpoznatijim proizvodima su bajadere. Riječ je o luksuznom desertu koji se sastoji od dva sloja: jedan je napravljen od fine mješavine mljevenih orašastih plodova (najčešće badema i lješnjaka), a drugi sloj je čokoladni.

Zajedno, ovi slojevi stvaraju bogatu, kremastu teksturu s izrazitim orašastim okusom, a sve okruženo tamnom čokoladom koja pralinama daje blagu gorčinu i uravnotežuje slatkoću.

Neprijatno iznenađenje

Nekima popularna slastica neće ostati u lijepom sjećanju. U koprivničkoj trgovini Interspar u Hrvatskoj muškarac je kupio čokoladicu Bajadero u kojoj je kasnije pronašao bijele crve. Bajadera je imala rok trajanja do 2. siječnja 2025. Društvenim mrežama kružile su fotografije crvića u desertu.

Zanimljivo, ovo je treći put da su u istoj trgovini na Bajaderi pronađeni crvi. Pronađeni su i u siječnju i lipnju ove godine. Tada su crvi bili smeđi i izduženi.

Krivi so neprimerni pogoji skladiščenja

Mediji prenose da je tvrtka Kraš brzo odgovorila na optužbe. Napisali su da su njihovi proizvodi osjetljivi na uvjete skladištenja. Ako proizvod nije pravilno uskladišten ili je u blizini brašna, može se zaraziti ličinkama moljaca. “Nažalost, ne možemo u potpunosti kontrolirati uvjete skladištenja na tržištu”, poručuju iz tvrtke.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.