Tamo gdje i psi mogu, a djeca ne smiju - turizam na bugarski način

 “Lijevo – plaža bez djece, desno – plaža s djecom”!!! Turisti nisu mogli vjerovati svojim očima: na plaži su primijetili dva natpisa... Neki su bili zgroženi.

Tamo gdje i psi mogu, a djeca ne smiju - turizam na bugarski način Facebook/Sunshine
15. 8. 2024

U jednom od ljetovališta u Bugarskoj vrijedi novo pravilo koje je izazvalo brojne reakcije i rasprave među turistima diljem Balkana.

Ako se turisti obično pitaju mogu li ponijeti hranu, piće i kućne ljubimce na plažu, u bugarskom ljetovalištu moraju se zapitati drugačije - mogu li voditi svoju djecu na plažu?

Na bugarskoj plaži postoje znakovi koji jasno pokazuju što koja plaža smije imati djecu a koja ne. Ploče su izazvale veliku pažnju i različite reakcije, prenosi Kurir.rs. “Lijevo – plaža bez djece, desno – plaža s djecom”, stoji u opisu fotografije koja je podijeljena u Facebook grupi Bulgarian holidays.

Neki ljudi vole dijeljenje. "To je opravdano, jer ima pojedinaca kojima dječji vrisak jako smeta, jer su oni osjetljiviji na glasnoću. Naravno, ne možete spriječiti djecu da se vesele, viču i plaču. S obzirom da postoje hoteli koji primaju samo odrasle osobe , zašto ovo ne bi bilo moguće i na plaži", upitao je jedan od korisnika društvenih mreža. 

Drugi su pak bili užasnuti tom podjelom. Žale se što su psi na obje plaže dobrodošli, ali djeca nisu.

"Daju nam sve od sebe da nam daju do znanja da djeca nisu dobrodošla. Iako, naravno, psi mogu ići bilo gdje", rekao je drugi nezadovoljni korisnik društvenih mreža.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.