Bizaran primjer iz Splita; tip nije mogao proći tehnički pregled govoreći da je...

Uh, to je čudna priča.
 

Bizaran primjer iz Splita; tip nije mogao proći tehnički pregled govoreći da je... Ewan3336/pixabay
8. 7. 2024

Napisala: Nika Arsovska

Kako javlja Slobodna Dalmacija, prije nekoliko dana u jednom od centara za tehnički pregled u Splitu odigrala se jedna doista bizarna priča. Pogodno za film. A Senad Demić, koji je prije nekoliko dana došao na tehnički pregled u Split, nije ni slutio da će biti glavni akter ove priče.

Tako je svoje vozilo odvezao na tehnički pregled, platio tehnički pregled vozila i kada je automobil ocijenjen kao tehnički ispravan, otišao je provjeriti ostale podatke iz registracije. Onda je uslijedio šok “Rekli su mi da to ne mogu jer sam – mrtav! Zamislite osjećaj kada čujete da ste mrtvi! U sustavu sam upisana kao umrla osoba pa su me poslali kod matičara po rodni list. Vratio sam se na tehničke preglede, ali još ne mogu riješiti problem”, ispričao je Senad za Slobodnu Dalmaciju. Kako je ustvrdio, nije mu sasvim jasno kako je do greške u sustavu moglo doći, ali mu je tijekom pregleda rečeno da će se situacija uskoro riješiti.

“Tko je za to kriv i hoće li ta osoba odgovarati? Moje dijete bi moglo doći na MOT umjesto mene, zamislite da mi kažu da sam mrtav. Ne razumijem kako dolazi do takvih grešaka. Platio sam tehnički pregled, imam vozačku, vozilo je tehnički u redu, pa zašto ga ne mogu registrirati nekoliko dana”, s pravom se pita Senad, a Slobodna Dalmacija kontaktirala je spomenutu tvrtku za tehničke preglede za više informacija, ali zasad bez dodatnih pojašnjenja nisu dobili u redakciji.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.