Biden je bio urednik Facebooka za vrijeme Covid 19, on je cenzurirao i onemogućavao istinu da se probije u javnost! Nakon Muska i Zuckerberg se okreće Trampu!

Ma ljudi, je li to moguće? Mark Zuckerberg priznao: - Facebook je u vrijeme covida po nalogu Joe Bidena provodio cenzuru! Žao mi je što ranije nisam progovorio o tome!"

SRAMOTNO: Suradnici američkog predsjednika krirali javno mnijenje za vrijem Covida o pandemiji i aktivno kreirali sadržaj i brisali istinu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Biden je bio urednik Facebooka za vrijeme Covid 19, on je cenzurirao i onemogućavao istinu da se probije u javnost! Nakon Muska i Zuckerberg se okreće Trampu! Evelyn Hockstein pixell / REUTERS
28. 8. 2024

Izvršni direktor Meta Platformsa Mark Zuckerberg je kazao da su viši dužnosnici u Bidenovoj administraciji vršili pritisak na njegovu tvrtku kako bi tijekom pandemije cenzurirala sadržaj povezan s Covidom-19, donosi Reuters.

Zuckerberg je 26. kolovoza pisao pravosudnom odboru Predstavničkog doma američkog Kongresa i kazao kako mu je žao što nije ranije progovorio o toj situaciji, kao i za neke odluke koje je donio kao vlasnik Facebooka, Instagrama i WhatsAppa, koje su povezane s uklanjanjem sadržaja. 
“2021. su viši dužnosnici iz Bidenove administracije, uključujući Bijelu kuću, opetovano mjesecima vršili pritisak na naše timove da cenzuriraju određene sadržaje vezane uz covid-19, uključujući humor i satiru, te su bili jako frustrirani kada smo mi pružali otpor”, napisao je Zuckerberg u pismu koje je Odbor objavio na svojoj Facebook stranici.

“Smatram da je ovakav pritisak vlasti pogrešan i žao mi je što nismo oko toga bili otvoreniji. Također mislim da smo donijeli neke odluke koje, uz novostečeno iskustvo i znanje, danas ne bismo donijeli”, dodao je.

Zuckerberg je pismo uputio republikancu Jimu Jordanu, predsjedniku Odbora. Odbor je na Facebooku naveo kako je ovo pismo velika pobjeda za slobodu govora i kako je Zuckerberg priznao da je Facebook cenzurirao Amerikance.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.