Bena Afflecka su po vijesti o rastavi s prelijepom i rasnom Jennifer Lopez uhvatili s ...

Glumac se brzo riješio vjenčanog prstena, a glumica je “Jako je razočarana i tužna, jer Ben nije pokazao nikakve znakove da želi nastaviti njihov brak”.
 

Bena Afflecka su po vijesti o rastavi s prelijepom i rasnom Jennifer Lopez uhvatili s ... Instagram/Jennifer Lopez
23. 8. 2024

Jennifer Lopez i Ben Affleck, nekada jedan od najpopularnijih slavnih parova i službeno su okončali dvogodišnji brak.

Nakon što je JLo podnijela zahtjev za razvod, Bena su u Los Angelesu uhvatili paparazzi bez vjenčanog prstena, a nedugo zatim fotografiran je kako izlazi iz privatnog aviona u Los Angelesu s bivšom suprugom Jennifer Garner i njihovom srednjom kćeri Fin.

Kako prenosi Daily Mail, njih troje upravo se vratilo iz savezne države Connecticut, gdje će starija kći bivših supružnika Affleck-Garner Violet studirati na prestižnom sveučilištu Yale.

Prema pisanju britanskog tabloida Violet, roditelji i sestra trebali su privatnim avionom "ispratiti" Violet na početak studija. Ben je izgledao vrlo opušteno i s prilično zadovoljnim izrazom lica.

“Jako je razočarana i tužna, jer Ben nije pokazao nikakve znakove da želi nastaviti njihov brak”, rekao je za tabloid izvor blizak Jennifer Lopez.

Izvor je dodao da glumac nije zainteresiran za popravak, što nije u redu u braku.

“Došlo je do točke u kojoj je shvatila da se mora usredotočiti na sebe”, povjerio je.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.