Baš su slatki, nakon Josipa Škorića eto i Josipa Šarića - iz Sabora ravno u pržun

Otočanin Josip Šarić desna je ruka Martina Katičića, desne ruke Andreja Plenkovića - Glavnog tajnika HDZ pomoćnik!!!

SKANDALOZNO: U samo nekoliko dana pala su dva Josipa, oba su bili saborski zastupnici i imali su mjesto u društvu visokom. Osječanin je drmao hrvatskim cestama, a vjerovali ili ne...

Pa kažu: - Mi ništa nismo znali, a potonjeg je Državna revizija prijavila još pred koju godinu.

Škoriću nije bilo dosta 8119.14 eura plaće - sumnjiče ga da je ispod stola uzimao mito.


Vjerujete li da Andrej Plenković pojma nema što su radili Josip Škorić - član Predsjedništva HDZ-a županije, bivši saborski zastupnik, baš kao i Josip Šarić?

Baš su slatki, nakon Josipa Škorića eto i Josipa Šarića - iz Sabora ravno u pržun Josip Šarić / Facebook / screenshot
23. 9. 2024

Foto: Josip Šarić /Facebook

Po istom scenariju pod istragom je još jedan Josip, k tome i HDZ-ovac! Prvo daju otkaz, a onda ih stave u pržun
- Ode Sovin pajdo. USKOK na vratima Otoka! Častio je Šeksa, s njime napadao Karolinu Vidović Krišto... Žderali i pili džaba, a onda došlo u javnost pa poslin vratija novac na službenu karticu.

Vidovit je pred koji dan bio general Branimir Glavaš koji je predvidio sudbinu Šeksova pajtosa, gradonačelnika Josipa Šarića! Upozorio je na novi rukopis HDZ-a koji prvo "umirovi" suspektne, a onda im pošalje policiju na kućnu adresu! Josip Škorić jučer, a imenjak i stranački kolega danas.

33 godine bio je na čelu Otoka, sredinom rujna podnio je ostavku na mjesto saborskog zastupnika! Nešto slično napravio je i drugi Slavonac Josip. I on je bio saborski zastupnik i on je "zamolio" da više ne bude šef Hrvatskih cesta, već samo savjetnik. Kao direkor imao je plaću od 8119 eura. I nije mu bilo dosta.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.