ONA ZNA! 7 savjeta babe Vange koji donose novac i sreću (ne oklijevajte, isprobajte ih sada)

Novac će se slijevati u vaš dom.

ONA ZNA! 7 savjeta babe Vange koji donose novac i sreću (ne oklijevajte, isprobajte ih sada) Facebook/Sick Chirpse
27. 6. 2024

Osim po mnogim proročanstvima, slavna baka Vanga bila je poznata i po svojim mudrim savjetima. Vjerovala je da nam neke stvari mogu donijeti novac i sreću, pa se i sama pridržavala pravila koja je preporučivala drugima, piše Krstarica. Vjerovala je da će novac i sreća doći u vaš život ako slijedite sljedećih sedam pravila:

Uvijek jedite i pijte iz cijelih i neoštećenih tanjura i šalica kako biste održali dobru energiju i sreću u domu.

Da vas sreća i blagostanje neće napustiti , stavite nekoliko novčića u osamljeni kut.

Postavite ukras iznad ulaznih vrata i on će vas zaštititi od negativnih stvari, dajte pticama koru kruha i mrvice koje vam ostanu od ručka ili večere – tako će sreća ući u vaš dom, a pogotovo ne to pred strancem.

Njihova ljubomora može donijeti zlo u vaš život. Krade sreću, stoga ne dopustite da ovaj predmet nađe mjesto u vašem domu - nikad zgužvan u džepovima ili torbici. To će vam pomoći da postignete barem financijsku stabilnost - ako ne i bogatstvo Sada kada znate ove drevne mudrosti, sjetite se da snaga promjene leži u malim ritualima koji prožimaju svakodnevni život. Svaki vaš mali korak, bilo da se radi o pažljivo odabranom tanjuru ili pažljivo postavljenom novčiću, nosi potencijal za velike promjene Ako vjerujete u snagu malih koraka, vaša će kuća svakim danom biti bogatija, ne samo materijalnim dobrima, već također s neprocjenjivim trenucima sreće i mira. Velika snaga života krije se u malim koracima. Možda će vas ovi mali rituali dovesti do blagostanja i sreće koje zaslužujete.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.