Svemu što je lijepo i dobro jednom dođe kraj, tako i legendarnom trolistu: Clarkson, May, Hammond...

"The End", "Kraj", Motaj kablove"... Show kakav ste poznavali je gotov.

Najveći od najvećih, pravi novinari, k tome i fanovi, entuzijaste, legende...

Pamtit ćemo ih kao najbolje ikada u svom poslu! Obožavatelji razočarani: oprašta se legendarni voditeljski trojac iz kultne serije.


Serijal Grand Tour za nekoliko dana se oprašta, barem u obliku u kakvom smo ga do sada poznavali. Legendarni trojac odlazi, no producenti obećavaju nastavak showa.


 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Prime Video UK & IE (@primevideouk)

Svemu što je lijepo i dobro jednom dođe kraj, tako i legendarnom trolistu: Clarkson, May, Hammond... Jeremy Clarkson / Instagram
11. 9. 2024

Planovi produkcijske kuće Amazon bili su Grand Tour nastaviti s novim voditeljima, potvrdio je Richard Hammond, koji je uz suvoditelje Jeremyja Clarksona i Jamesa Maya stvarao emisiju gotovo cijelo desetljeće.

"Emisija će se nastaviti. Nas troje odlazimo s voditeljske dužnosti, ali Prime će nastaviti emisiju. Već se veselim što ću se sklupčati u fotelji i gledati kako netko drugi vodi emisiju. To je fantastično."

 

Novi voditelji morat će biti veliki entuzijasti

Hammond je također dodao kako ne zna tko će zamijeniti njega, Clarksona i Maya, ali tko god to bio morat će biti pravi fan, neviđen entuzijasta....

“U stvaranju bilo koje emisije, bila ona o kuhanju, plesu ili automobilima, glavni kreatori moraju osjećati strast prema toj temi”, naglasio je.

"Uvijek smo to imali. Nije bilo potrebno da gledatelji budu zaljubljenici u automobile, mnogi koji su nas gledali nisu, ali bilo je bitno da smo mi zaljubljenici."
 

Aktualni voditelji također ne znaju u kojem će smjeru ići emisija nakon njihova odlaska.

"Sve je u rukama kreatora. Oni će odlučiti o budućnosti showa. Uvijek ćemo im biti na raspolaganju ako se žele konzultirati s nama, ali više ne možemo osmišljavati show. Povlačimo se, show kakav ste poznavali je gotov."

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.