Neodgovorni vozači svojim ponašanjem na autocesti ugrožavaju druge: "Novi primjer gluposti..." (VIDEO)

Koliko moraš biti glup da ovo napraviš? Vozači opet nisu poštovali pravila.

Neodgovorni vozači svojim ponašanjem na autocesti ugrožavaju druge: "Novi primjer gluposti..." (VIDEO) Posnetek zaslona/Reševalni pas
22. 6. 2024

Gorenjska autocesta poslijepodne je zbog prometne nesreće zatvorena između čvorova Brnik i Vodice prema Ljubljani, zbog čega je nastao veliki zastoj. Kako bi osigurali siguran prolaz vozila hitne pomoći, vozači su morali napraviti traku za spašavanje. Uz to, razumljivo je da biste trebali čekati u svojim vozilima. Nekima, unatoč pozivima kako postupiti u slučaju nesreće na cesti, pravila i dalje nisu jasna. Možemo pretpostaviti da su otišli provjeriti koliko je dugačka kolona i kad se promet raščistio, krenuli ravno do svojih vozila na sredini ceste. U komentarima na profilu Rescue Belt, koji inače upozorava kako pravilno izraditi pojas za spašavanje, nisu bili impresionirani viđenim te su komentirali situaciju na sljedeći način: "Novi primjer gluposti... Kratko zatvaranje Gorenjska autocesta je opet pokazala koliko neki ljudi nisu svjesni OPASNOG ponašanja, NE OSTAVLJAJTE VOZILA na autocesti i NE HODAJTE CESTOM.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.