Stravična nesreća ispred tunela: autobus odletio u zrak, a onda... (VIDEO)

Nastradali radnici ZARA! Izvješća o broju ozlijeđenih kreću se između 15 i 30. Dvije su osobe teže ozlijeđene. Svi putnici su izvučeni iz olupine, no vozač je ostao zarobljen u vozilu.

Stravična nesreća ispred tunela: autobus odletio u zrak, a onda... (VIDEO) YouTube/El Mundo/posnetek zaslona
17. 7. 2024

U Španjolskoj se dogodila stravična nesreća autobusa koji je prevozio radnike iz Barcelone u Torderu. Na autocesti između Pineda de Mar i Tordera, autobus je navodno udario u desni rub ulaza u tunel, nakon čega je vozilo odbačeno u zrak. Na mjesto događaja stigli su vatrogasci, hitna pomoć i helikopteri. Izvješća o broju ozlijeđenih kreću se između 15 i 30. Dvije su osobe teže ozlijeđene. Svi putnici su izvučeni iz olupine, no vozač je ostao zarobljen u vozilu, javlja The Sun.

Istraga je u tijeku. Istražitelji provjeravaju je li autobusu pukla guma jer svjedoci navode da su čuli zvuk eksplozije. Autobus je tada navodno izgubio kontrolu, udario u rub tunela i prevrnuo se.

Na putu do logističkog centra

Putnici su bili zaposlenici Inditexa, španjolske multinacionalne tvrtke za proizvodnju odjeće koja stoji iza popularnog brenda Zara. U autobusu koji je krenuo prema Inditexovom logističkom centru u Torderi bilo je 60 ljudi.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.