Varaždinka ostavila auto upaljen, lopov ga ukrao: Kad je pogledao na stražnje sjedalo, nije mogao vjerovati svojim očima

 
Ukrao joj je automobil i nije mogao ni zamisliti kakvo će ga iznenađenje čekati na stražnjem sjedalu njenog auta.... Sve je bilo dobro dok nije zalajao.

Varaždinka ostavila auto upaljen, lopov ga ukrao: Kad je pogledao na stražnje sjedalo, nije mogao vjerovati svojim očima Pexel from Pixabay
23. 7. 2024

Iako su temperature stvarno visoke, a klima u automobilu neophodan rekvizit svaki put kad krenemo na put, nemojte napraviti grešku koju je napravila jedna starica u Varaždinu u Hrvatskoj.

Potonja je na nekoliko trenutaka ostavila svoj automobil koji je zbog vrućine ostavila na parkiralištu s upaljenim motorom. To je iskoristio izgrednik, skliznuo za volan i odvezao se automobilom u nepoznato.

Svaka čast, da nekoliko trenutaka kasnije, kad je pogledao na stražnje sjedalo, ne bi doživio pravi šok: tamo je bio gazdin pas. 61-godišnjakinja je s razlogom ostavila upaljen auto: Dok je nekoliko trenutaka skočila na obližnje dvorište, ostavila je psa u čeličnom konjiću. Zato je motor nastavio gorjeti, a uz njega i klima uređaj.

Bez obzira na sve, priča je imala sretan kraj. Nekoliko sati kasnije policija je automobil pronašla u 20-ak kilometara udaljenom mjestu Ivanec. Lopov se navodno neko vrijeme vozikao uokolo, a onda je - možda zbog psa - napustio ukradeno vozilo. Kako je javila unesrećena, sa psom je sve u redu, a ni iz automobila ništa nije nestalo. Tko zna, možda mu je samo trebao prijevoz pa je iskoristio "udobno" (klimatizirano) uz "ponuđeno" (osvijetljeni čelični konjić)...

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.