Horor u šetnji! Ludo stado krava napalo i ubilo planinarku, a teško ozlijedilo dvije kćeri

U napadu su ozlijeđene i njezine kćeri.
 

Horor u šetnji! Ludo stado krava napalo i ubilo planinarku, a teško ozlijedilo dvije kćeri Nicky from Pixabay
28. 6. 2024

U austrijskom gradu Bad Hofgasteinu krdo krava u srijedu je usmrtilo 40-godišnju mještanku koja je na svoj rođendan šetala s kćerima i dva mala psa. Kćeri u dobi od 20 i 23 godine su ozlijeđene, ali su uspjele pobjeći na sigurno i pozvati spasioce, prenosi austrijska novinska agencija APA. Spasioci su ubrzo nakon poziva stigli na mjesto nesreće i prevezli kćeri u bolnicu helikopterom točan tijek incidenta i tražimo svjedoke", rekao je glasnogovornik policije Hans Wolfgruber, dodajući da je policija već ispitala kćer.

Salzburška gorska služba spašavanja upozorila je na opasnost od pasa u blizini krava. "Poseban oprez je neophodan kada su na planinskim pašnjacima ne samo krave, već i mlada telad. Krave imaju jak majčinski instinkt i branit će svoje mlade", pojašnjavaju u spasilačkoj službi, uglavnom su i mlade životinje radoznale i razigrane pristup planinarima i psima. S tim u vezi, Gorska služba spašavanja poziva planinare sa psima na prikladan razmak.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.