Ovaj tip je odlučio zapaliti vatru u rent-a-car tvrtki, a razlog je sasvim banalan

Bio je spreman uništiti Mercedes od 363.000 dolara zbog nešto manje od 2000 dolara?! Iskalio je svoj bijes na Mercedesu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Supercar Fails (@supercar.fails)

Ovaj tip je odlučio zapaliti vatru u rent-a-car tvrtki, a razlog je sasvim banalan Hermann Kollinger from Pixabay.
5. 9. 2024

Napisala: Nika Arsovska

Iz australskog Queenslanda stiže jedna od priča koja bi se mogla opisati kao "nije istina, ali je!". Javnost je šokirala vijest o požaru koji je izbio u tvrtki za iznajmljivanje luksuznih vozila. Da cijela stvar bude još neobičnija, pobrinuo se uzročnik požara. Kako se doznaje, nezadovoljni kupac odlučio se osvetiti jer ga je razljutila informacija da će na povrat pologa morati čekati pet dana rečeno mu je da će trebati pet dana da vrati 1955 australskih dolara koje je platio za najam BMW-a. Osim toga, Park je navodno u početku platio najam BMW-a, ali budući da nije platio dodatni sigurnosni polog od 2000 dolara, nije mogao preuzeti vozilo u posjed kada je zahtijevao trenutačno otkazivanje najma i povrat novca. tvrtka je zatražila kopiju njegove kreditne kartice, što je Park odbio. Nakon vijesti da će novac dobiti natrag tek nakon pet dana, svemu je udareno dno.
 

Iskakao je svoj bijes na Mercedesu vrijednom gotovo 400 tisuća kuna

Park se odlučio na drastičan korak. Unajmio je bijelu Mazdu CX-30 s Victoria tablicom i zaustavio se na pločniku ispred tvrtke za iznajmljivanje automobila. S crnom maskom i sunčanim naočalama na licu želio je sakriti svoj identitet. Iz prtljažnika Mazde uzeo je vreću drva i prišao sivom terencu Mercedes, model AMG G63, vrijednom oko 363.000 dolara. Prostro je drva ispod automobila, a zatim se vratio u vozilo, gdje je sa suvozačevog sjedala uzeo kanistar goriva od pet litara. Zatim je izlio gorivo na drva i dodao papirnate vrećice iz McDonald'sa kako bi pomogao širenju požara.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Supercar Fails (@supercar.fails)

Vatra je, naravno, u potpunosti uništila prestižni mercedes, a velika je šteta i na samoj zgradi salona. Parkove aktivnosti snimila je sigurnosna kamera, a na temelju tih snimki i drugih dokaza tužitelji su protiv muškarca podigli optužnicu za podmetanje požara. Kolika je šteta nastala u požaru još nije točno procijenjena, no istražitelji ističu da se radi o značajnom novčanom gubitku.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.