Što? Ova kod nas dobro poznata glumica smršavila je čak 50 kg, a sada izgleda ovako...

Da, u njezinim godinama to je veliko postignuće i nije to mačji kašalj.

Što? Ova kod nas dobro poznata glumica smršavila je čak 50 kg, a sada izgleda ovako... Valerie Durant , PictureLux , Pixell
17. 10. 2024
 

Riječ je o 76-godišnjoj višestruko nagrađivanoj glumici Kathy Bates, koja je godinama često koračala crvenim tepisima. Pomislili biste da je navikla na sav holivudski glamur, ali to jednostavno nije istina. Svih ovih godina pojavljivanje na dodjelama nagrada za nju je bilo nešto bolno, ali ne i radost i veselje.

Američka glumica od mladosti se bori s viškom tjelesne težine pa je odabir kreacije u kojoj će se pojaviti na crvenom tepihu uvijek predstavljao stres i veliku traumu. No, to se promijenilo, jer je u nekoliko godina izgubila čak 50 kilograma. Tako se na nedavnoj dodjeli nagrada Emmy u Los Angelesu prvi put osjećala kao prava zvijezda koja je sjajno zablistala.


"Nisam mogla suspregnuti suze kada sam gledala svoje slike s crvenog tepiha, jer su bile toliko drugačije od svega što sam do sada doživjela u takvim trenucima. Armanijeva haljina koju sam odabrala zajedno s prijateljicom jako mi stoji, na Na prvi pogled je jasno da sam uživala i da sam se osjećala odlično, bila je to zaista prekrasna, posebna večer koju nikada neću zaboraviti", rekla je glumica za časopis People.


"Ali to nije bila jedina haljina koja mi je pristajala. Prvi put u životu sam mogla birati i odabrala sam - po mom mišljenju - najljepšu kreaciju u dizajnerskom dućanu. Kad sam obukla dugu, večernju i tamnoljubičastu haljinu sa crnim šljokicama, znala sam da ne moram dalje tražiti", dodala je Kathy Bates.

Na promjenu načina života ponukali su je zdravstveni problemi i savjeti nećakinje koja joj je rekla da je ni roditelji nisu tjerali da jede sve iz tanjura kad je bila mala. Rekla mi je da mogu reći da ne mogu više. Ove njezine riječi su me natjerale na razmišljanje i znala sam da sam spremna na radikalnu promjenu, iskrena je bila zvijezda.

U prošlosti je pobijedila rak jajnika i dojke, no prije sedam godina saznala je da boluje od dijabetesa. To ju je šokiralo i prestrašilo. "Znala sam da moram promijeniti svoje navike i način prehrane. Hrana mi je do tada bila jedina utjeha. Imala sam užasnu dijetu i jela sam hamburgere, pizze, slatkiše, punila sam se gaziranim pićima", priznala je glumica. Pa završila je transformaciju tijela sada 50 kilograma lakša. Ona je svakako jedna od onih koji dokazuju da kad su takve stvari u pitanju, godine nisu nikakva prepreka - morate donijeti odluku i sebe staviti na prvo mjesto.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.