Oliver je bio sklon ženama! Dragojevićeva udovica ispričala priču o Jeleni i iznenadila pikantnim detaljima iz života s legendarnim pjevačem

U večernjoj emisiji Radio Dalmacije "S Giulianom bez zadrške" Vesna Dragojević podijelila priče iz njihovog braka koje su rasvijetlile manje poznate strane slavnog pjevača.

Oliver je bio sklon ženama! Dragojevićeva udovica ispričala priču o Jeleni i  iznenadila pikantnim detaljima iz života s legendarnim pjevačem Robert Anić / Pixell
18. 7. 2024

Ljeti se povećava posjet popularnom otoku Korčuli. Ne samo zbog šarmantnog dalmatinskog ugođaja, već i zbog pjevača koja je ovaj otok učinio posebno prepoznatljivim.
 Oliver Dragojević bio je iznimno popularan. Preminuo je u 71. godini 29. srpnja 2018. od raka pluća. I dan danas brojni turisti posjećuju njegov grob. U Splitu mu je posvećen i jedan od trajekata nazvan Oliver. Na njemu puštaju samo Dragojevićevu glazbu. Od svibnja nadalje trajekt vozi na relaciji Split–Vela Luka–Split.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •🥀Oliver Dragojević🥀• (@oliver_dragojevic_fan)

Manje su poznati intimni detalji glazbenika koje je prije nekog vremena otkrila pokojnikova udovica Vesna Dragojević. U večernjoj emisiji Radio Dalmacije s Giulianom bez zadrške je podijelila priče iz njihovog braka koje su rasvijetlile manje poznate strane slavnog pjevača.

Ljubav i financijska potpora

Vesna je opisala kako su se ona i Oliver zaljubili dok su živjeli u različitim gradovima - ona u Dubrovniku, on u Splitu. Iako Oliver tada nije imao novca, Vesna je preuzela ulogu financijske potpore. "Bila je to današnja 'sponzoruša', ja sam ga održavala, a roditelji su se zadužili kako bismo uredili stan. Kad smo se vjenčali, nas 11 živjelo je u istom stanu osam godina! Ujutro, Svi smo otišli, samo smo nas dvoje ostali sa svekrvom, moja svekrva je bila stara koliko i ja sada, ali mi se činila toliko starom da sam očekivala da umre svaki dan, izjavila je.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oliver Dragojevic (@oliver_dragojevic_official)

 
Oliver je prije njihovog braka bio 'ženkar'
 

Vesna je u showu otkrila i Oliverovu sklonost ženama. Ispričala je priču o Jeleni, ženi koju je Oliver deset dana vodio po gradu dok je Vesna hodala ispred njih. "Mijenjao je te žene svaki dan... Ima je ispod ruke i ide za mnom. I to je trajalo dobrih deset dana", rekla je Vesna kroz smijeh. Prisjetila se i anegdote kako ju je Oliver pratio Stradunom, iako je tada imao djevojku.

“Bila jedna Jelena, znam je! Mijenja te žene svaki dan... I jednog dana mi je rekla: 'Šinjorina, ti si meni dosta poznata!' A ja mu kažem: 'Ti mene znaš, jer si mi deset dana iza leđa!'"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •🥀Oliver Dragojević🥀• (@oliver_dragojevic_fan)

Profesionalni život i ponude iz inozemstva
 

Vesna je govorila i o svojoj medicinskoj karijeri. Završila je srednju medicinsku školu i dvije godine radila u ambulanti, nakon čega je dobila priliku da bude premještena u dječju bolnicu za astmatičare u Cavtatu. Tamo su joj ponudili specijalizaciju za laboratorijskog tehničara, zbog čega je imala veću plaću od svojih roditelja. "Imala sam ponudu i za Zurich za jednu njihovu kliniku, jako me zanimala medicina, poslala sam i dokumentaciju za medicinski fakultet. I dan danas volim medicinu. I psihologiju", rekla je Vesna.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oliver Dragojevic (@oliver_dragojevic_official)

Udvarači i problemi s društvenim mrežama

 
Za kraj, Vesna je podijelila još neke zabavne priče, poput one kada je preko Facebooka dobila bračne ponude. "Ne volim društvene mreže, iako sam demokratska i nisam staromodna, ipak bih sve prekinula. Facebook sam napravila kad su mi trebali doktori iz Amerike, jer je Oliver bio na bolovima, ali sam ga koristila vrlo rijetko, jednom svaka tri mjeseca. U moj sandučić počele su stizati bračne ponude, tako da tamo više ne idem!"
 

Vesna Dragojević svojim je iskrenim izjavama otkrila mnoge osobne i neočekivane detalje o svom životu s legendarnim pjevačem, koji su rasvijetlili njegovu ljudsku stranu i složenost njihova braka.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.