Os ovoga srce se rastapa! Da nije bilo Skloništa Horjul ovi mačići sigurno ne bi preživjeli, a svoju su iskrenost dokazali prekrasnom fotografijom

Oni su skloništa za životinje i to skloništa za životinje s velikim slovom. Pogledajte ovu fotografiju i srce će vam se rastopiti. Kako je to uopće moguće?

Os ovoga srce se rastapa! Da nije bilo Skloništa Horjul ovi mačići sigurno ne bi preživjeli, a svoju su iskrenost dokazali prekrasnom fotografijom Zavetišče Horjul / Facebook
6. 8. 2024

O Skloništu Horjul i načinu rada pisali smo već nekoliko puta. Vrlo je rječit njihov slogan da životinje odatle odlaze samo za isto dobro ili za bolje. Prije nekog vremena razgovarali smo s tamošnjim domarom Jurijem Juhantom, koja je vjerojatno najpoznatija i najpopularnija njegovateljica u našim skloništima. U svakom slučaju, njihove objave na Facebooku dosta su drugačije od ostalih, a iako rad u skloništu donosi puno truda i tužnih situacija, često objavljuju lijepe, vesele, zločeste trenutke. dobro. Ovoga puta mačka - u jednoj od nedavnih objava (pored fotografije ispod) napisali su:

"Tu i tamo, barem dio dana, imamo tihu misu i malo mira. Nakon zahvata, oporavljaju se u svojim sobama, a ne u kavezima, kako bi smanjili stres. Kad se probude, čeka ih puna zdjela dobre papice."

Objava je - očekivano - naišla na brojne simpatije pratitelja koji ne mogu podnijeti pogled na 'mačkovu mrtvu prirodu'.

Čak i na ovakvoj fotografiji vidi se srce”, napisao je netko. I još jedno:

"Ludo, ti si mačji kralj."

Neki su se šalili da je to tamo odjel intenzivne njege, ali svi se slažu da je fotografija naprosto prekrasna, kad je svakodnevica primati uplašene, iscrpljene, ničije životinje, sigurno nije lako ni za tijelo ni za samu osobu. duša Između ostalog, za to vrijeme naiđu na poplavu mačića, neki stignu doslovno polumrtvi, neki ne izdrže. Ovdje vrijedi uvijek iznova naglasiti da bi temeljna obveza svakog skrbnika mačaka (sterilizacija/kastracija) uvelike smanjila njihovu patnju.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.