Ovo je sve što Meghan Markle pojede tijekom dana! Ostat ćete zapanjeni!

Jelovnik Meghan Markle vrlo je promišljen.

Ovo je sve što Meghan Markle pojede tijekom dana! Ostat ćete zapanjeni! Bert Birchel/Press Assotiations/Pixsell
27. 6. 2024

Meghan Markle je samoproglašena "gurmanka" i često je dijelila recepte i recenzije hrane na svom blogu The Tig, koji je prekinula i nije mu se više posvetila nakon dolaska na britanski kraljevski dvor. Prije nego što je Meghan zatvorila The Tig u travnju 2017., sebe je opisala kao: "Netko tko ne samo da voli, već i cijeni umjetnost i zanat, tko voli pripremati dobru hranu." Sada živi u Los Angelesu sa svojim suprugom princom Harryjem, njihovim sinom Archiejem Harrisonom i kćeri Lilibet Dianom, kraljevska obitelj bez sumnje slijedi zdrav kalifornijski stil života s ukusnom svježom hranom i svakodnevnom tjelovježbom, kao što to čine mnoge zvijezde koje žive u Los Angelesu. Meghan uvijek započinje dan hranjivim doručkom, a kraljevska biografija Finding Freedom otkrila je što vojvotkinja jede ujutro. Autori Omid Scobie i Carolyn Durand napisali su: "Njen je jutarnji ritual započeo šalicom tople vode i kriškom limuna, nakon čega je uslijedio njezin omiljeni doručak od zobene kaše (obično napravljene s bademovim ili sojinim mlijekom) s bananama i agavinim sirupom." Meghanin omiljeni obrok dana. Bivša zvijezda Suitsa jednom je rekla: "Uvijek se nadam da ću ručati s prijateljima kako bismo mogli podijeliti krumpiriće. To je za mene posebna vrsta hrane." Meghan je svojedobno izjavila da je obično gladnija u vrijeme ručka, pa tada pojede najkaloričniji obrok. Obožava sushi za ručak i naravno salatu koju jede gotovo svaki dan. Iako se Meghan ne odriče povremenog krumpirića, vrlo je stroga prema svom zdravlju i obično se tijekom tjedna trudi jesti bezglutensko i vegansko. primijetila je razliku u svojoj koži i razini energije kada eliminira ove skupine namirnica. "Tijekom tjedna se trudim jesti veganski, a zatim imam malo više fleksibilnosti s onim što jedem vikendom", rekla je za Best Health 2015. "Ali u isto vrijeme, radi se o ravnoteži. Jer vježbam onako kako vježbati, nikad se ne želim osjećati uskraćeno. To nije dijeta, to je način života." Bivša glumica Suitsa voli zeleni sok. Meghan obično izbjegava kofein popodne, umjesto toga bira zeleni sok za povećanje energije. "Lako je popiti kavu kad ste umorni popodne. Ali ako ujutro pomiješam malo jabuka, kelja, špinata, limuna i đumbira u svoj Vitamix i donesem to na posao, uvijek otkrijem da je puno bolje pokupi me od šalice espressa", rekla je za Today.
 

Meghanine omiljene grickalice otkrivene su i u novoj kraljevskoj biografiji Finding Freedom. "Za grickalice između obroka odabrala je kriške jabuke i maslac od kikirikija", kažu Omid Scobie i Carolyn Durand. Ovo ćemo svakako probati sljedeći put kad budemo gladni. Nedjeljna večera jedan je od Meghaninih omiljenih obroka, voli kuhati veliku večeru za svoje najdraže. "Veliki sam obožavatelj nedjeljnih večera. Bilo da jedemo janjeći tajine, pečenu govedinu ili obilatu juhu, ideja da se nedjeljom okupimo uz obilan obrok s prijateljima i obitelji utješi me." rekla je za Today. "Uživam pripremati nedjeljna kuhala za sporo kuhanje kao što je Filipino Chicken Adobo. Tako je jednostavno - uzmete češnjak, sojin umak, možda malo limuna i pustite da piletina pliva u tom umaku dok se potpuno ne natopi umakom." pije puno alkohola, Meghan se ne odriče povremene čaše vina. Zapravo, talijansko vino pod nazivom Tignanello inspiriralo je naziv njezinog lifestyle bloga, The Tig, koji je zatvorila 2017. uživajte, umjereno upoznajte svoje tijelo i ono što vam odgovara i bit ćete dobro."The Duchess of Sussex je iznenadila svoje domaćine na farmi tijekom kraljevske turneje po Australiji s princem Harryjem kada im je predstavila domaći kruh od banane. Pokazujući svoje pekarske vještine, Meghan je u Admiralty Houseu ispekla kruh s čokoladnim komadićima i đumbirom, koji je opisan kao "ukusan".
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.