Titova unuka je nadasve šarmantna dama, a ni njezina kćerka ne zaostaje nimalo

Ima svoju uspješnu karijeru, jer je redateljica, ali i vrlo atraktivna i skladna dama. Među onima koji su aktivni na društvenim mrežama je i Titova unuka Saša Broz. Voli pokazati djelić svoje svakodnevice, a njena kćee Sara je i umjetnica jer je završila studij slikarstva, a bavi se i scenografijom. 

Titova unuka je nadasve šarmantna dama, a ni njezina kćerka ne zaostaje nimalo Saša Broz / Instagram
28. 8. 2024

Među onima koji su aktivni na društvenim mrežama je i Titova unuka Saša Broz. Voli pokazati djelić svoje svakodnevice. Već neko vrijeme ne krije oduševljenje austrijskom prijestolnicom u koju rado odlazi i otkriva skrivene kutke Beča prije otprilike godinu dana napisala je o prizorima iz Beča da je Beč grad njezinih snova očito je to još uvijek istina. Nedavno je onamo odjurila i pokazala kako se dobro zabavlja. Bila je u društvu kćeri, odnosno Titove praunuke, Sare Zidarić. A iako je Saša tamnokos, a Sara svijetlokosa, mislimo da dijele crte lica i živahan pogled - vidljivo je to i na jednoj od fotografija na kojoj su zagrljeni jedno uz drugo.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Broz (@brozsasa)

Saša ima 55 godina, ali svakako djeluje desetljeće mlađe. Prije nekog vremena jedan ju je pratitelj pitao u čemu je tajna njezinog mladolikog izgleda, a ona sama odgovorila je da je to genetika te dodala kako ne radi ništa posebno. No, svakako malo pazi na prehranu i pazi da dovoljno vježba - to je recept za očuvanje vitalnosti i dobrog zdravlja, a rezultat je mladoliki izgled Saše koja je vrlo ponosna na svoju kćer Saru.

Sara je i umjetnica jer je završila studij slikarstva, a bavi se i scenografijom. Očigledno se jako dobro razumiju, jer slobodno vrijeme vole provoditi zajedno, a kako se vidi iz objavljenih scena, znaju se jako dobro zabaviti. Inače, Saša Broz je kći Aleksandra Miše Broza , mlađeg od dvojice sinova Josipa Broza Tita. Njen otac rođen je u Titovom drugom braku s Hertom Haas. Saša, koja se zove Aleksandra, ne pojavljuje se često u javnosti, ali kada se pojavi, to je vezano uz njen redateljski posao. Zato su pogledi koje sama pokazuje tim dragocjeniji.


 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Broz (@brozsasa)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.