Voli pink! Ova nogometna zvijezda zna kako voziti sa stilom! Ovaj put pažnju je privukao u ružičastom...

Nekada je impresionirao u dresu Barcelone, a sada se kune u ružičastu...

Ronaldinho je na događaj stigao u velikom stilu, noseći upečatljiv ružičasti Lowrider ukrašen Nikovom značkom.

Voli pink! Ova nogometna zvijezda zna kako voziti sa stilom! Ovaj put pažnju je privukao u ružičastom... Nike football instagram
4. 7. 2024

Napisala: Nika Arsovska

Vjerojatno su rijetki oni koji, kada se spomene Ronaldinho, ne bi pomislili na nogometne čudake u dresu Blaugrane. Brazilski nogometni virtuoz već nekoliko godina ne vlada nogometnim travnjacima, već se posvetio sponzorskim kampanjama, poput nedavne u suradnji s brendom Nike. Ronaldinho je krajem svibnja prisustvovao sponzorskom događaju u Londonu, gdje je stigao u ružičastom Rolls-Royceu Phantomu. Za posljednji event u Los Angelesu odabrao je još ekscentričnije vozilo.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nike Football (@nikefootball)

Ronaldinho je na događaj stigao u velikom stilu, noseći upečatljiv ružičasti Lowrider ukrašen Nikovom značkom. Brazilac je sudjelovao na događaju Ícones do Estádio u organizaciji spomenutog brenda, gdje su željeli odati počast legendarnim nogometašima i njihovom doprinosu sportu. Dolazak Ronaldinha je naravno izazvao veliku pozornost jer je automobil dizajniran samo za tu priliku.

Lowrider

Lowrider je automobil sa spuštenom šasijom koji često ima integriranu hidrauliku za podešavanje visine vožnje. Lowrideri potječu iz Los Angelesa, gdje su postali popularni 1940-ih i 1950-ih. Ovi su automobili bili posebno popularni u meksičko-američkim zajednicama, gdje su simbolizirali kreativnost i ponos.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nice Kicks (@nicekicks)

Ronaldinho nije razočarao svoje obožavatelje na događaju. Pomiješao se s gomilom, fotografirao, davao autograme i čak pokazao posebno izdanje ružičastog dresa kreiranog u suradnji s Nikeom. Brazilac je veliki obožavatelj čeličnih konjića. Njegova privatna zbirka uključuje niz luksuznih vozila kao što su Hummer H2, Mercedes-Benz W212, Bugatti Veyron, Dodge Durango, Audi Q7 i mnogi drugi.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.