Bio je super pun Mjesec: imao je vrlo intenzivan učinak na 4 astrološka znaka

U ponedjeljak navečer, 19. kolovoza, bio je pun Mjesec koji je dostigao svoj svoj vrhunac. Zbog oblaka i nevremena nismo ga mogli vidjeti u punom sjaju.

Super pun Mjesec ima intenzivan utjecaj na 4 astrološka znaka: - Bikovi potražite sreću i tamo gdje nema para, lavovi nikad moćniji, škorpioni pod velikim pritiskom, a vodenjaci nikad emotivniji...
 

Bio je super pun Mjesec: imao je vrlo intenzivan učinak na 4 astrološka znaka Patou Ricard from Pixabay
20. 8. 2024

Pun mjesec, koji se pojavio u noći s 19. na 20. kolovoza je i supermjesec i plavi mjesec. Supermjesec se čini svjetlijim i većim u svojoj eliptičnoj orbiti zbog svoje blizine Zemlji. Supermjeseci premašuju prosječnu veličinu Mjeseca za oko 8 posto i mogu izgledati 16 posto svjetlije.
 

Utjecaj punog Mjeseca

Kad puni Mjeseci izbiju na površinu pitanja, emocije, probleme s crijevima, menstruaciju... Supermjesec pojačava te učinke zbog svoje blizine - otkrivajući je i emotivniji, astrolozi tvrde da će ovaj put superpuni Mjesec donijeti iznenada promjene i gruba buđenja : "Neće biti nježno, ali će biti korisno."

Donosi jaz između razuma i emocija, gdje razum gubi. Doživjet ćemo iznenađenja, šokantne vijesti i iznenadne preokrete sudbine. Ovih se dana moramo oduprijeti iskušenju, a ne samosažalijevati ili rješavati probleme dokazano neučinkovitim obrascima.

Super pun Mjesec će imati intenzivan utjecaj na 4 astrološka znaka

1. Bik

Pun Mjesec će utjecati na Bikov odnos prema poslu i autoritetu. Neki se mogu pripremiti za promjene u svojim karijerama - preokreti i otkrića mogu ih odvesti s posla ili pogurati na ljestvici karijere. Bikovi bi se trebali pobrinuti da se penju za više svrhe od pukog više novca.
 

2. Lav

Njihovi odnosi će se razjasniti. U stanju su rasta i prihvaćanja, pa će biti iznimno moćni: moći će ohrabriti sebe i druge.

3. Škorpion

Škorpioni će biti pod velikim pritiskom. Neka obrate pozornost na moguće sukobe vezane uz obitelj iz koje potječu ili potisnute traume iz djetinjstva koje bi mogle ponovno isplivati ​​u njihovu svijest. Neka imaju na umu da je realno gledanje na prošlost čin hrabrosti.

4. Vodenjak

Ovaj puni Mjesec imat će snažan utjecaj na Vodenjakovu prvu kuću sebe i identiteta, što znači da bi ovo moglo biti vrijeme kada se određeni aspekti njihove osobnosti mijenjaju. Mogu biti preplavljeni emocijama, što nije nešto što smatraju normalnim ili ugodnim. Ako se uspiju probiti kroz zbrku određenih potisnutih emocija, naći će se na puno boljem mjestu nego prije.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.