Severina: “Početak mojih tridesetih obilježio je čuveni film, najgore mi je bilo kako će profesori reagirati”

Severina je u novom intervjuu za Gloriju ispričala kako je njezine tridesete obilježio film te otkrila što je tada prvo pomislila.

Severina: “Početak mojih tridesetih obilježio je čuveni film, najgore mi je bilo kako će profesori reagirati” severina / instagram
6. 5. 2024

Pjevačica je u intervjuu pričala o brojnim temama, ali najviše pažnje izazvalo je pitanje o tridesetima.

"Tada sam upravo završavala turneju 'Virujen u te', kad je film obilježio početak mojih tridesetih. Najgore mi je bilo jer nisam znala kako će reagirati moja kolegica iz srednje škole, kako će reagirati moji profesori. Tek tada sam pomislila na svoju mamu, jer uvijek se pretpostavlja da je tvoja mama na tvojoj strani, jer te poznaje", rekla je Severina.
 

"Nikome ne želim tako što ..."

Zatim je odgovorila na nekoliko zanimljivih pitanja. Između ostalog, na pitanje kako je moguće da se još nije rodila 'nova Severina', kazala je kako to nikome ne bi poželjela."Stvarno ne želim da itko bude nova Severina. Ja Samo želim da sve djevojke budu doktorice znanosti, učiteljice, knjižničarke, pjesnikinje i spisateljice, ali ne Severina, to je teška lekcija", rekla je.
 

Snovi o jednom muškarcu

Između ostalog, Severina je otkrila o kakvom muškarcu sanja. “Sanjam o zgodnom muškarcu koji ima 12 godina i, na moju sreću, pun je empatije, sanjam i njega”, rekla je, govoreći o svom voljenom sinu Aleksandru.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.