Severinina nećakinja pobjegla od majke, ali voli Severinu: Sestra pjevačice godinama im radi probleme

Severina već godinama ima problema sa sestrom, no o tome rijetko priča.

Severinina nećakinja pobjegla od majke, ali voli Severinu: Sestra pjevačice godinama im radi probleme Severina/Instagram
17. 10. 2024

Severina Vučković  ima dvije sestre, Zdenku i Marijanu, s kojima nije u dobrim odnosima, ali je jako bliska s nećakinjom Miom Popović. Mia je kći Marijana za kojeg se zna da ima loš odnos s majkom. Story.hr je prije nekoliko godina doznao da je Mia jedva dočekala svoj 18. rođendan kako bi se mogla iseliti iz obiteljskog doma, a danas je u dobrim odnosima samo s ocem i njegovom sadašnjom suprugom. Navodno ne postoji mogućnost pomirenja s majkom jer nisu u kontaktu dugi niz godina.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Marijana je više puta stvarala probleme i sestri i kćeri, a posljednji put 2022., kada je Severinu optužila za napad i prijavila je policiji. "Marijana Popović već dugi niz godina nije dio obitelji, svojom voljom. Godinama se ne zna gdje živi, ​​ne održava obiteljske odnose, ni s kćeri Mijom, ni s majkom, niti sa sestrom Severinom o kojoj širi laži i podnosi lažne prijave Nakon što sestru nije vidjela sedam godina, kćer pet godina, a unuka nikad u životu, iznenada se, prije gotovo šest mjeseci, zbližila s bivšim partner pjevačice Severine, Milan Popović, što je ovaj potvrdio i na radu Društvenog centra te inzistirao na postupanju po njezinim prijavama.

Pritužbe koje je Marijana Popović podnijela protiv svoje kćeri i Severine, iako tada nije utvrđena vjerodostojnost e-maila niti prebivališta ili kontakta s Marijanom Popović, Centar za socijalni rad, ispostava Maksimir, ispitao je i provjerio njezine navode, ali nije utvrdio istinitost tvrdnji iznesenih u prijavama. Isto je učinio i splitski Centar za socijalni rad. Kćer Marijane Popović više je godina bila izložena nasilju i klevetama svoje majke, zbog čega ju je prošle godine prijavila policiji na PP Maksimir, kada joj je Marijana Popović preko vozača Milana Popovića poslala paket uznemirujućeg sadržaja", rekao je Severinin odvjetnik. izjavio je u to vrijeme.

Severina je tijekom vikenda svojoj nećakinji čestitala rođendan na Instagramu, gdje je objavila veliku galeriju njihovih zajedničkih fotografija. "Svatko u životu, ako sanja o lijepom životu, mora imati jednog anđela, da mu putevi ovoga života budu lakši, ljepši, sretniji, prolazniji, pametniji, smireniji... a ako ga imaju, onda i oni Imati više ovih sretnih pridjeva, pogotovo kada je u pitanju moja Mimi, po rodnoj Mii Sonce Babina nosit će nekoliko titula, kao što su: najbolja majka, najbolja unuka, najbolja kći, najbolja nećakinja i moja osobna. anđele čuvaru. Danas slavi rođendan, puno ti je želja da ti sve bude dobro, ne ostavljaj ništa za sutra", napisala je Severina.

Mia, ekonomistica, sa svojim partnerom Ivanom Lepusićem i njihovim sinom živi u Severininoj neposrednoj blizini, a upravo je Mia često čuvala Severinina sina Aleksandra koji ju obožava. Severina je svojedobno otkrila i da je ona ta koja je odabrala ime svojoj nećakinji. “U nama postoje osjećaji koji se ne mogu opisati riječima... kad se rodila dao sam joj ime... Mia, ne znajući kako bi joj ovo ime tako dobro pristajalo... jer je slatka i jer je moja. "

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.