Severina pokazala majstorsko scensko umijeće, svi se divili njezinim nogama (VIDEO)

52. godišnja popularna hrvatska pjevačica priredila je pravi show na pozornici u Crnoj Gori, a njezini obožavatelji ostali su oduševljeni njezinim scenskim nastupom i izgledom.

Severina pokazala majstorsko scensko umijeće, svi se divili njezinim nogama (VIDEO) Instagram/Severina
8. 7. 2024

Poznato je da Severina na svojim nastupima pruža najbolju moguću atmosferu. Tako je bilo i ovoga puta kada je nastupila u Crnoj Gori. Na svom je Instagramu objavila video kako blista na pozornici tijekom izvođenja pjesme Lola i pokazala da i u 52. godini ima puno energije. Obožavatelji su je odmah obasuli komplimentima, a osim izvedbe pohvalili su i njezin izgled.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Oprostite, mogu li dobiti vaš plan prehrane? Pitam za prijateljicu...", "Voljela bih barem jednom imati takve noge", "Uvijek sretna, puna energije... Bravo, divno" !" Inače, Severinin ovogodišnji raspored nastupa je pun, jer popularna pjevačica svakog vikenda ima koncerte diljem Hrvatske, ali i šire. Nedavno je objavila novu pjesmu s Jalom Bratom i Bubom Correlijem. Pozvani ste poslušati:

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.