Proslavio se ulogom inspektora u hit seriji Komesar Rex, a danas je potpuno neprepoznatljiv (FOTO)

Glumac Gedeon Burkhard proslavio se u seriji Komesar Rex, a zapaženu ulogu odigrao je i u Tarantinovom filmu Nemilosrdni gadovi, no najviše pažnje posljednjih godina privlači njegov privatni život.

Burkhard je 3. srpnja napunio 55 godina. Pogledajte kako izgleda danas! Glumac je već godinama u vezi s dvije žene, Saschom Vedutom i Annom-Britto Dittmars.

Proslavio se ulogom inspektora u hit seriji Komesar Rex, a danas je potpuno neprepoznatljiv (FOTO) Gedeon Burkhard / Instagram
4. 7. 2024

Njemački glumac Gedeon Burkhard proslavio se ulogom policijskog inspektora Alexandera Brandtnera u popularnoj austrijskoj seriji Komisar Rex. Burkhard je u seriji naslijedio mnogima omiljenog inspektora Richarda Mosera, kojeg je glumio Tobias Moretti, koji je bio Rexov drugi partner, a kasnije je ostvario nekoliko zapaženih uloga, među ostalim u Nemilosrdnim gadovima Quentina Tarantina i popularnoj njemačkoj seriji Cobra 11.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gedeon Burkhard (@gedeonburkhard_homepage)

No posljednjih godina najviše pažnje javnosti privlači njegov neobičan stil života. Glumac je već godinama u vezi s dvije žene, Saschom Vedutom i Annom-Britto Dittmars. Još ranije se pisalo da i njegova majka živi s njima, zaljubila se u obje”, rekao je svojedobno njemačkom časopisu Bunte.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gedeon Burkhard (@gedeonburkhard_homepage)

 
Mnogo se promijenio od vremena kada je bio najpoznatiji. Danas ima potpuno sijedu kosu, a mnogi bi ga jedva prepoznali na ulici.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gedeon Burkhard (@gedeonburkhard_homepage)

Burkhard je 3. srpnja napunio 55 godina. Pogledajte kako izgleda danas i kako se mijenjao tijekom godina u našoj fotogaleriji. Hit serijal Komisar Rex počeo se snimati 1994. godine, a završio 2004. godine. Originalni policijski trio u uredu činio je Richard. Moser, Ernst Stockinger i Peter Höllerer.

Tom timu u rješavanju ubojstava pomogao je sudski vještak dr. Leo Graf i umirovljeni policajac Max Koch, nakon četiri godine pauze, serija Komisar Rex ponovno se počela snimati u Rimu 2008. godine. Tijekom 20 godina promijenilo se šest glavnih i nekoliko sporednih igrača te pet pasa. Po mnogima, glumac Tobias Moretti i dalje je najpopularniji inspektor.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.