San svakog auto entuzijasta? Imanje s garažom za čak 33 automobila, a cijena... Prava sitnica!

Ovo je prava "muška jazbina", za njega i 33 raritetna bolida! Kuća iz snova ne postoji, odnosno…

San svakog auto entuzijasta? Imanje s garažom za čak 33 automobila, a cijena... Prava sitnica! Zillow
29. 7. 2024

Napisala: Nika Arsovska

Kad bi ljubitelji automobila mogli birati, svatko bi sigurno izabrao malo veću garažu. Za svaki slučaj. Jednom od njih, koji ima dovoljno novca na bankovnom računu, uskoro će se ostvariti velika želja. Prodaje se imanje s luksuznim posjedom, a za oko će vam zapeti velika garaža za čak 33 automobila. Zapravo, to nije samo garaža, to je prava men-cave, odnosno muška jazbina, u koju uz prostor za druženje i društvene igre te pravi bar možete smjestiti čak 33 auta.
 

Nekretnina, navedena na platformi Zillow, dostupna je za 17,25 milijuna dolara i nalazi se u blizini Oklahoma Cityja. Sama kuća vas neće ostaviti hladnima jer se može pohvaliti luksuznim namještajem, ali garaža je zaista nešto posebno.

Garaža, koja ima i hlađenje i grijanje

Naravno, nije za one s devastiranim bankovnim računima, jer se njegova vrijednost navodno procjenjuje na nevjerojatnih 6 milijuna dolara. To je objekt sa samogrijanjem i hlađenjem, a njegov tlocrt kombinira mnoge pogodnosti, uključujući više barova, pozornicu za živu glazbu, društveni prostor za igre i dvije prevelike spavaće sobe.

I ne samo to, prema web stranici, sretni kupac će dobiti dio opreme u garaži. I zatvara ga velikim slovom. Sudeći po slikama, na cijeni su i Mercedes "G-Wagon" te Ferrari 812, F8 Tributo i SF90 Stradale. Na imanju se nalaze i dva igrališta, jedno unutar garaže, a drugo vani.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.