Sanja Modrić pred velikom je prekretnicom! Ima specijalan zadatak za ljeto, ispunit će joj se dugogodišnja želja

Želja mi je da na ovaj ili onaj način budem dio najveće  smotre na svijetu", kaže iznimno popularna i atraktivna Sanja Modrić.

Sanja Modrić pred velikom je prekretnicom! Ima specijalan zadatak za ljeto,  ispunit će joj se dugogodišnja želja POP TV
4. 7. 2024

Posljednjih dana u Sloveniji vlada prava sportska groznica. Slovenski sportaši oduševljavaju nesvakidašnjim uspjesima i uzbudljivim utakmicama koje privlače brojne navijače, ako se tako može reći, zvijezde nisu bile baš naklonjene našim vrhunskim nogometašima na Euru 2024. koji su se u jučerašnjem srceparajućem dvoboju suočili s Portugalcima. Nakon što će se dugo pričati kako je naš heroj Jan Oblak obranio jedanaesterac Cristianu Ronaldu kojeg smatraju jednim od najboljih nogometaša svih vremena (uz Argentinca Messija) i rasplakao ga, ne smijemo zaboraviti da naši su nogometaši nedvojbeno nadmašili očekivanja i pokazali da nikako nisu za podcjenjivanje.

Iako nije ispalo kako smo željeli, utakmica je bila puna borbenosti, a slovenski navijači na tribinama još jednom su pokazali koliko snažno bodre boje slovenske reprezentacije, što je osjetila i cijela momčad na Dok je utrka za Francusku u punom jeku, gdje su od slovenskih biciklista u prvom planu Tadej Pogačar i Primož Roglič. Slovenski košarkaši s Dončićem na čelu doživjeli su debakl protiv naše reprezentacije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Košarkarska zveza Slovenije🏀🇸🇮 (@kzs_si)

Sportska novinarka i voditeljica na POP TV-u Sanja Modrić, koja je već na mjestu događaja, pratit će akciju na terenu u grčkom Pireju. Iako su joj misli usmjerene na današnju utakmicu, otkrila je da će joj se uskoro ispuniti jedna vrlo posebna želja koja se još nije ostvarila, a nadamo se da će im se pridružiti i ostale košarkašice. Želja mi je da na ovaj ili onaj način budem dio najveće sportske smotre na svijetu", kaže Modrić.

Ovo ljeto doista je u znaku sporta, a naši susjedi već su više puta pokazali kako srčano bodre svije sportaše. Srce im kuca za Sloveniju i drže palčeve za što više daljnjih sportskih uspjeha. Sanja Modrić važna je karika u svemu tome, jer Slovenci iznimno vole i cijene jednu od svojih najpopularnijih TV voditeljica s POP TV.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.