Njene bujne grudi zamalo su ispale iz uskog bikinija: osamdesetih je izluđivala muškarce, a danas... (biste li je prepoznali?)

VIDEO: A i danas je za pogledat'! U osamdesetima je bila pravi seks simbol, a i danas zna kako uzburkati mušku maštu. Biste li je prepoznali?

Njene bujne grudi zamalo su ispale iz uskog bikinija: osamdesetih je izluđivala muškarce, a danas... (biste li je prepoznali?) YouTube/posnetek zaslona
18. 7. 2024

Život 1980-ih, kada nije bilo društvenih mreža, bio je bitno drugačiji od današnjeg. Komunikacija se uglavnom odvijala osobno, putem telefonskih poziva ili pisama. Ljudi su se prvenstveno družili uživo, nerijetko u lokalnim kafićima, igralištima, parkovima i kućnim zabavama. Slušali su glazbu na gramofonskim pločama, kazetama i radiju, a pratili vijesti na televiziji, radiju i novinama. Slobodno vrijeme provodili su vani, u prirodi, baveći se sportom ili gledajući filmove u kinu. Televizijski program bio je ograničen na nekoliko kanala, što je značilo da su se obitelji često okupljale ispred televizijskog ekrana kako bi gledale popularne emisije i filmove. Fotografije su snimane na film koji se morao razvijati u foto studijima, što je značilo da su albumi i uokvirene fotografije uobičajen način čuvanja uspomena u kojima se sredinom osamdesetih često pojavljivala i Sabrina Salerno. Sigurni smo da većina vas nikada nije čula za nju, ali oni koji su odrasli u gore opisanim vremenima i dalje se dobro sjećaju njenih... oblina! Nije baš briljirala svojim glazbenim sposobnostima, ali njezin hit je svejedno bio pravi hit. Pa prvenstveno zbog provokativnog spota Talijanka, rođena 1968. u Genovi, spot za pjesmu Boys (Summertime Love) snimala je u bazenu, a pred kamerama je skočila u vrlo uski, skoro pa premali bikini, iz kojeg su joj skoro ispale grudi! Možete samo zamisliti koliko je svojim "energičnim", zapravo čak erotskim nastupom impresionirala mušku populaciju i mlade adolescente koji su nekada imali mnogo manje "manevarskog prostora" za "maštanje" i "traženje inspiracije"...

Sabrina je preko noći postala pravi seks simbol, a nije se žalio ni njezin bankovni račun. Pjesma je do danas prodana u više od 1,5 milijuna primjeraka diljem svijeta, a 1988. je čak dobila nagradu za najbolju europsku pjevačicu na manifestaciji Festivalbar. Ali u isto vrijeme, također je istina da je ova pjesma zapravo sve po čemu smo je pamtili. Pa, ako zanemarimo njezine obline, što je - ruku na srce - sve samo ne lako... Godina 1987. već je daleko, daleko, sjećanja blijede, a Sabrina Salerno, iako ima 56 godina, dokazuje da je još uvijek zna izazivati ​​i natjerati muškarce da padaju na nju. O svojim obožavateljima redovito se brine uz pomoć društvenih mreža na kojima redovito objavljuje fotografije i videa koji dokazuju da je i dalje u top formi. Iako će vjerojatno mnogi reći: "Je li to stvarno ona?!" Dobro, obline ne lažu, a čak i kada kupuje kupaće kostime, očito i dalje voli birati malo premale veličine... "Radi još bolje nego prije!" na što joj odgovaraju obožavatelji. Gotovo 40 godina nakon što je prvi put zablistala, još uvijek ih ima gomilu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SABRINA SALERNO OFFICIAL (@sabrinasalernofficial)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SABRINA SALERNO OFFICIAL (@sabrinasalernofficial)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SABRINA SALERNO OFFICIAL (@sabrinasalernofficial)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SABRINA SALERNO OFFICIAL (@sabrinasalernofficial)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.