Luka Modrić i ekipa iz Reala vozit će nove vrhunske automobile - pogledajte što su odabrali

Većina njih, s Lukom na čelu, odabrali jedino ne eletrično vozilo na izboru. - BMW  XM mega SUV.

Nogometaši španjolskoga prvoligaša Real Madrid dobili su nova sponzorska vozila. 

Luka Modrić i ekipa iz Reala vozit će nove vrhunske automobile - pogledajte što su odabrali Real Madrid
30. 9. 2024

Luka Modrić i njegovi suigrači preuzeli  su svoje nove avtomobile na posebnom događaju na stadionu Alfredo di Stefano. BMW je već treću godinu partner mobilnosti Real Madrida pa će nogometaši putovati s Bavarcima na treninge i druge rute. A koje su modele odabrali?

Antonio Rudiger i Aurelian Tchouameni odabrali su SUV BMW iX2 xDrive30 coupe, dok su Ferland Mendy i Endrick Felipe odabrali nešto klasičniji SUV BMW iX xDrive50. Jesus Vallejo odabrao je limuzinu BMW i5 xDrive40, dok je snažnija verzija, BMW i5 M60 xDrive, izmamila čak tri nogometaša, Eduarda Camavingu, Federica Valverdea i Andrija Lunina, pa čak i trenera Carla Ancelottija.

Još više njih odlučilo se za veliku limuzinu BMW i7. Verziju xDrive60 kući su ponijeli Eder Militao, Arda Guler i Brahim Diaz, a verziju M70 Lucas Vasquez i Vinicius Jr. XM mega SUV, koji je jedino neelektrično vozilo u floti, od sada će koristiti većina nogometaša Madrida: Rodrygo, Luka Modrić, Jude Bellingham, Thibaut Courtois, Dani Ceballos, David Alaba, Francisco Garcia i Kylian Mbappe.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.