Princ Harry se vraća u Veliku Britaniju i već traži kuću, Meghan Markle nije ni najmanje sretna zbog toga

Čini se da princu Harryju London sve više nedostaje.
 

Princ Harry se vraća u Veliku Britaniju i već traži kuću, Meghan Markle nije ni najmanje sretna zbog toga PA Images/PIXSELL
21. 6. 2024

Princ Harry odlučio se vratiti u London, ali ne "zauvijek". Odbjegli princ odlučio je kupiti nekretninu u Londonu kako bi imao gdje odsjesti kada dođe u London, što se čini sve češće nego ikad. Nakon što je izgubio dozvolu za boravak u kraljevskim rezidencijama, princ Harry krenuo je u potragu za nekretninom u kojoj bi boravio tijekom svog boravka u Londonu. Iako je u lošim odnosima s obitelji i ne posjećuje Veliku Britaniju često, čini se da ima i više nego dobar razlog za češće posjete, kako piše PageSix, princ želi pronaći dom u Londonu kako bi mogao nastaviti uzdržavati odnosi s prijateljima, koji se ne slažu s njegovom ženom. Kako ne bi uznemirio svoje prijatelje i Meghan, Harry je odlučio pronaći kompromis i kupiti pravi "muški sanduk". I ranije se znalo da Harryju nedostaje London i da bi se volio češće vraćati u London, no njegova supruga Meghan nije htjela ni čuti nakon što je napustio Europu, Harry je izgubio kontakt s mnogim svojim prijateljima, a to je otkrio i kraljevski njegovatelj Tom Quinn 39-godišnjem princu nedostaju prijatelji iz vojske i s fakulteta koji su nezadovoljni Meghan Markle, a od vjenčanja se s princem često viđaju pa je Harry odlučio sviti svoje gnijezdo u Londonu gdje može ugostiti prijatelje i poznanici. "Harry je odlučan pronaći svoj stalni dom u Ujedinjenom Kraljevstvu, što je djelomično razlog zašto nastavlja svoj pravni postupak kako bi prisilio britanske porezne obveznike da plate za njegovu sigurnost", rekao je Quinn.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.