Pop ikona ponovno doživljava veliki uzlet u karijeri: objavit će novi album

Pedesetšestogodišnja pop legenda prošle je godine objavila viralni ljetni hit Padam Padam.
 

Pop ikona ponovno doživljava veliki uzlet u karijeri: objavit će novi album Kylie Minogue Instagram
17. 7. 2024

Australska pop ikona Kylie Minogue  objavit će novi album. U intervjuu za britanski BBC najavila je da su deset mjeseci nakon izlaska njezinog 16. studijskog albuma Tension, na kojem se nalazi Grammyjem nagrađeni hit Padam Padam, nove pjesme već krenule.

Pedesetšestogodišnja pop legenda prošle je godine doživjela veliki uspon u pjevačkoj karijeri izdavanjem viralnog ljetnog hita Padam Padam. Kada je krajem prošle godine izašao njen 16. studijski album, postao je to njen sedmi album na vrhu top ljestvica, prenosi njemačka tiskovna agencija dpa. Pjevačica je vrlo zadovoljna i novim singlom My Oh My koji je objavila u suradnji s pop pjevačicama Bebe Rexha i Tove Lo.

"Znaš da volim biti zaposlena i uvijek imati nešto u rukavu", rekla je Minogue. Prema njezinim riječima, uskoro se očekuje i novi album, u medijima se također spekulira da Minogue, koja je svoj prvi album Kylie izdala 1988. godine, priprema autobiografiju koja je navodno inspirirana njezinim uspješnim koncertima u Las Vegasu i Brit Global Icon Award ranije ove godine.

Minogue se također posvećuje pisanju tekstova, modnom dizajnu i glumi. Prodala je više od 68 milijuna albuma i singlova.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.