Nakon što je saznala da je muž vara: iznenadit će vas njezin potez

Kako bi spasila brak, Tehmeena Quintana s Long Islanda pozvala je u svoj krevet drugu ženu, koja je njezina potpuna kopija. Suprug joj je bio nevjeran, no Kyrah je sve promijenila i sada Bryant više ne traži druge žene.
 

Nakon što je saznala da je muž vara: iznenadit će vas njezin potez Posnetek zaslona/YouTube
6. 6. 2024

Bryant i Tehmeena Quintana zz Long Islanda u USA živjeli su u skladu sve dok ju Bryant nije počeo varati nakon tri godine braka. Očajna Tehmeena bila je spremna učiniti sve kako bi spasila svoj brak pa je odlučila otvoriti njihovu vezu i u njihov dom i život dovesti svoju dvojnicu.

"Bryant je bio nevjeran u prošlosti i mislim da biste trebali učiniti sve što je u vašoj moći da usrećite muškarca. Želim biti s njim do kraja života i što god on treba i što god ga čini sretnim, to je ono što ja" Učinit ću", rekla je u Tehmena za Love Don't Judge. Tehmena je svoju dvojnicu pronašla putem društvenih medija i pozvala je da bude dio njihova braka kako bi spasila svoju vezu s mužem.

"Osjećala sam se malo nesigurno kada smo tražili treću stranu za naš brak, ali znala sam da će to održati Bryanta. Tražila sam djevojku koja je poput mene jer znam da se to Bryantu sviđa", priznala je Tehmena. Nakon duge potrage pronašla je australsku manekenku Kyrah Johnson, a dvije su djevojke u mnogočemu vrlo slične.
 

U početku je sve počelo kao prijateljstvo, ispričala je Kyrah, otkrivši da je veza vrlo brzo prerasla u seksualnu te su njih troje dijelili krevet.

- Kad izađemo u javnost, uvijek nas pitaju jesmo li blizanke - dodala je Kyrah. Tehmeena je na kraju ispala kao biseksualka i kaže da je Kyrah bila upravo ono što im je nedostajalo i što im je trebalo.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.