Svjetski popularni Luka Šulić romantičnom je gestom obilježio važnu obljetnicu

Slovensko hrvatski violončelist Luka Šulić, poznatiji kao član dua 2CELLOS, posebno je počastio svoju suprugu Tamaru s kojom ima troje djece.

Svjetski popularni Luka Šulić romantičnom je gestom obilježio važnu obljetnicu Instagram/Luka Šulić
7. 7. 2022

Svjetski poznati glazbenik Luka Šulić svojoj je supruzi Tamari povodom pete godišnjice braka posvetio objavu na Facebooku u kojoj je na engleskom jeziku napisao kako je veliki blagoslov moći s njom dijeliti svoj životni put.

Šulić i bivša manekenka Tamara vjenčali su se 2017. godine, a vjenčanjem su okrunili dvogodišnju vezu. Dio svadbene svečanosti održao se na jednom od najidiličnijih mjesta u Sloveniji - u Kungoti kod Maribora, gdje se nalazi poznato srce u vinogradu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUKA 🎻 (@lukasulicworld)

Obitelj ispred karijera

Par je prošle godine dobio treće dijete. Sinu Valu i kćeri Hani pridružio se i mali Leo. Tamara je odlučila roditi kod kuće, a zvijezda je vijest o njegovom porodu objavila putem društvenih mreža. Upravo su zbog djece Šulić i Stjepan Hauser, s kojim čine svjetski poznati duo 2CELLOS, svoje svjetske karijere stavili na marginu. Šulić je godinama prije objašnjavao kako je za njega obitelj temelj svega. "Oduvijek sam željela imati djecu. Glavni izazov mi je usklađivanje glazbene karijere i obiteljskog života."
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUKA 🎻 (@lukasulicworld)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.