Zaljubljeni Đoković: Nije mogao skinuti ruke sa svoje lijepe supruge na zabavi (FOTO)

Novak Đoković otpjevao je veliki hit Zdravka Čolića svojoj supruzi Jeleni Đoković na rođendanskoj proslavi. Pogledajte kako su se zabavili.
 

Zaljubljeni Đoković: Nije mogao skinuti ruke sa svoje lijepe supruge na zabavi (FOTO) Instagram/Jelena Đoković
19. 6. 2024

Jelena Đoković proslavila je svoj 38. rođendan u društvu obitelji i prijatelja, a na proslavi je nastupila poznata srpska pjevačica Milica Todorović. Snimila je atmosferu s rođendanske zabave, a snimila je i tenisača Novaka Đokovića kako grli svoju suprugu i pjeva joj hit Zdravka Čolića, Južnjaki.
 

Jedan od najboljih tenisača svijeta uputio je emotivnu čestitku svojoj supruzi Jeleni na društvenim mrežama.

“Sretan rođendan najboljoj supruzi, majci, prijateljici, partnerici, voditeljici, učiteljici, inspiraciji koju možete poželjeti. Moja životna partnerica Jelena", napisao je Đoković u opisu fotografije na kojoj se strastveno ljube uz more.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Podsjetimo, Jelena i Novak upoznali su se u srednjoj školi krajem 90-ih godina prošlog stoljeća, no službeno su započeli vezu tek 2005. Par se zaručio u rujnu 2013., a u srpnju sljedeće godine zapustili su se prolaz. Vjenčanje je održano na Svetom Stefanu, samo nekoliko dana nakon što je Novak osvojio svoju drugu Wimbledonsku titulu. Imaju dvoje djece zajedno, kćer Taro i sina Stefana.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.