Uf, ovo je interijer vile teniskog asa Novaka Đokovića, njegova kuća u Španjolskoj vrijedi čak 10 milijuna eura!

Slavni teniski as ne štedi kada je u pitanju ugodan boravak, a interijer njegove luksuzne vile ostavlja bez teksta!

Uf, ovo je interijer vile teniskog asa Novaka Đokovića, njegova kuća u Španjolskoj vrijedi čak 10 milijuna eura! Novak Đoković / Instagram
17. 10. 2024

Novak Đoković je sportaš koji ima brojne obožavatelje diljem svijeta - koje zanima svaki detalj o teniskom asu, pa tako i njegova privatnost, naravno. Prije nekog vremena na internetu se pojavila snimka interijera njegove luksuzne vile, vrijedne čak 10 milijuna eura, koja je odmah izazvala veliku pozornost.


Inače, Novak posjeduje brojne nekretnine diljem svijeta - u njih je uložio dio novca koji je zaradio u svijetu tenisa. Smještena u Španjolskoj, točnije u Marbelli, vila je veličine 1.000 četvornih metara i nalazi se na imanju od 3.500 četvornih metara.

Luksuzna vila ima bazen, ogromnu teretanu, teniski teren na posjedu, a kuća ima devet spavaćih soba, osam kupaonica, igraonicu i ogroman dnevni boravak. Prekrasan vrt gleda na more. Naravno, vila ima i kućno kino, prostore za opuštanje ili spa centar te mjesto za igranje biljara.

Kako prenose španski mediji, popularni Nole odlučio je kupiti ovu vilu nakon što ju je dva mjeseca iznajmio. On i njegova obitelj proveli su dva mjeseca u popularnom španjolskom ljetovalištu tijekom razdoblja korone. Tada je najam plaćao 10.000 eura tjedno, no onda ga je odlučio otkupiti. Sada je ponosni vlasnik imanja na kojem voli provoditi slobodno vrijeme sa svojim najdražima.

Pa početkom ove godine prodao je stan u Beogradu za milijun eura. Riječ je o nekretnini koju je kupio 2018. godine. Tada je stan platio nešto više od pola milijuna dolara, a tijekom tog vremena cijena ove nekretnine rasla je. Njegovom prodajom zaradi dvostruko više.

 

"Novak i njegova supruga Jelena imaju dovoljno nekretnina u Beogradu. Smatrali su da bi bilo najbolje da ovaj stan prodaju. Nisu ga oglašavali na portalima za nekretnine, već su to govorili poznanicima i prijateljima. Za njihov je znao samo uski krug ljudi namjeri”, rekao je tada njima blizak izvor za srpski Kurir. Pa, očito se dobro nagodio - i bez sumnje se znao pobrinuti da kapital uloži u neku drugu priču...

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.