Ovaj sastojak uvijek dodajte u mljeveno meso: nećete vjerovati kakvo će čudo uslijediti

Postoji milijun načina za pripremu mljevenog mesa, a svaki ima svoju tajnu kako ono biti što sočnije.

Najbolje je ako koristite svježu mast! Svinjska mast poboljšava kvalitetu mesa, a ujedno mu daje posebnu aromu.

Ovaj sastojak uvijek dodajte u mljeveno meso: nećete vjerovati kakvo će čudo uslijediti PIXABAY moerschy
26. 7. 2024

Jedan od načina da mljeveno meso učinite što ukusnijim jeste da mu dodate masnoću. Svinjska mast poboljšava kvalitetu mesa, a ujedno mu daje posebnu aromu, tako da će jela od mljevenog mesa biti puno bolja. Najbolje je ako koristite svježu mast. Pitate li se kako je nabaviti, najlakši je sljedeći način: s mesa koje ćete peći ili pržiti uklonite svježu masnoću i rasporedite ga u vrećice.

Čuvajte ga u zamrzivaču dok ga ne koristite kao dodatak mljevenom mesu, no prije dodavanja u smjesu mast je potrebno samljeti. Ako nemate svježeg gheeja, možete koristiti kupovnu mast, npr. mast za kuhanje. U smjesu za riblje kotlete može se dodati i mast.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.