Lando Norris zna kako privući pozornost, na utrku se dovezao u kromiranom vintage automobilu! (video)

Vrijednost njegovog automobila premašuje milijun eura, no to ga nije spriječilo da žestoko vozi i crta crte po asfaltu.

Lando Norris zna kako privući pozornost, na utrku se dovezao u kromiranom vintage automobilu! (video) Lando Norris / Instagram
20. 7. 2024

Napisao: Jaka Drozg

Lando Norris može se pohvaliti i svojim vozačkim vještinama i izvrsnim ukusom za automobile. Uz mnoge McLarene, brojni oldtimeri kao npr Lamborghini Miura i Fiat 500 Jolly.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F1 LOOKBOOK (@f1lookbook)

Međutim, ovaj se put na svoj domaći trkaći vikend u Silverstoneu odvezao u kromiranoj Shelby Cobri 427 S/C. Budući da je riječ o modelu koji je iznimno popularan i kod proizvođača replika, nije sasvim jasno radi li se o originalu ili dorađenoj replici, a teško je reći i radi li se o karoseriji od poliranog aluminija ili samo o kromiranoj oplati.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F1 LOOKBOOK (@f1lookbook)

No, prema prikupljenim informacijama, a budući da je Lando već ranije uočen u istom modelu originalne Cobre iz 1965. godine, koja je bila plave boje, najvjerojatnije se radi o istom originalu, vrijednom više od milijun eura, što se navodi da ga naslika Cardusio .

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.