Keanu Reeves debitirao na utrkama, zavrtio se i izletio sa staze (video)

Filmska zvijezda poznata po filmovima Matrix i John Wick otisnula se u trkaće vode – no prva utrka nije išla po planu.

Keanu Reeves debitirao na utrkama, zavrtio se i izletio sa staze (video) Instagram / @officialgrcup
14. 10. 2024

Napisao: Jaka Drozgd

Glumac Keanu Reeves, koji je među obožavateljima Hollywooda popularan ponajprije zbog svoje jednostavnosti i neproblematičnosti, u životu je već doživio brojne zapažene uspjehe - ističu se serijali filmova Matrix i John Wick, u kojima se pojavio u glavnoj ulozi - a nakon svoj 60. rođendan odlučio je transformirati u trkača. Natjecao se u Toyota GR Factory Racing Series u Indianapolisu tijekom vikenda, ali njegova prva utrka nije bila bez grešaka.


Keanu Reeves vozio je trkaći automobil Toyote GR86 broj 92, koji koristi za promociju svoje serije stripova BRZRKR i knjige 'The book of elsewhere', kada se okrenuo na izlazu iz zavoja 9 na Indianapolis Motor Speedwayu nakon 23 minute od utrkivanja i klizao po travi. Uz dosta sreće, u nesreći nije udario u drugi trkaći automobil i zaustavio se ispred zaštitne ograde te je mogao nastaviti i završiti utrku.

Unatoč toj neugodnosti, njegov trud ne treba zanemariti. Iako se kvalificirao tek na 31. od 35, utrku je unatoč nesreći završio na 25. mjestu. U međuvremenu se čak popeo na 21. mjesto, uspješno izbjegavši ​​nezgodu u prvom kolu. Za prvu profesionalnu utrku teško bi bilo očekivati ​​više.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.