Potres na HR glazbenoj sceni: nakon 14 godina pjevačica napušta Magazin

Grupa Magazin nalazi se još jednom na prekretnici. Nakon 14 godina grupu napušta njihova pjevačica Andrea Šušnjara.

Dugo se to naslućivalo, no čini se da je njezina odluka sada konačna.

Potres na HR glazbenoj sceni: nakon 14 godina pjevačica napušta Magazin Instagram/andreasusnjara_official
27. 6. 2024

Legendarna hrvatska grupa Magazin našla se na prekretnici. Nakon 14 godina grupu napušta njihova pjevačica Andrea Šušnjara, koja već duže vrijeme okreće novi list u svojoj glazbenoj karijeri. Kako je otkrila u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju, s Tončijem Huljićem ostala je u dobrim odnosima. Valja spomenuti da je Huljić svojedobno bio član grupe, točnije od 1979. do 2006. godine, a danas je etablirani tekstopisac i uspješan glazbeni producent. Između ostalih i punac Petra Graše.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carli Barmen (@barmencarli)

"S Tončijem Huljićem sam dogovorila daljnju suradnju, on će mi nastaviti pisati pjesme, tako da na jesen očekujemo novu pjesmu koju ću objaviti pod svojim imenom i prezimenom. Do tada već imam dogovorene koncerte i nastupe s Magazinom, koje ću odraditi", otkriva pjevačica koja nakon dugih 14 godina napušta popularnu grupu. Kako je već napomenula u izjavi, kao prava profesionalka odradit će sve zakazane nastupe koje ima s grupom Magazin.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Šušnjara (@andreasusnjara_official)

Podsjetimo, u splitskoj grupi Magazin, koja djeluje od 1979. godine, bile su među Slovencima vrlo popularne pjevačice poput Ivane Kovač, Jelene Rozge i Danijele Martinović, koja je kasnije osim Andree krenula i na uspješan samostalan put Šušnjara trenutno ima još dva člana koji su tu od samog početka. To su Nenad Vesanović i Željko Baričić.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.