Slavlje u obitelji Schumacher: pogledajte prvu vjenčanu fotografiju mladenaca (SLIKE)

Udala se kći Michaela Schumachera Gina Maria Schumacher.

Među gostima bio je i Michaelov brat Ralf i njegov partner Etienne Bosquet-Cassagne. Nije jasno je li među pozvanima na vjenčanje bio i otac 27-godišnjakinje.

Slavlje u obitelji Schumacher: pogledajte prvu vjenčanu fotografiju mladenaca (SLIKE) Gina Maria Schumacher / Instagram
1. 10. 2024

Prošle subote Gina Maria Schumacher, kći bivšeg vozača Formule 1 Michaela Schumachera, udala se za svog dugogodišnjeg partnera Iaina Bethkea. Ceremonija se održala u luksuznoj vili Yasmin na Majorci, vrijednoj oko 32 milijuna eura, prenosi 24ur.com. Par je u vezi sedam godina.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gina Schumacher (@gina_schumacher)

 
Mladoženja je nosio elegantno crno odijelo na pruge i bijelu košulju sa sivom kravatom. Mladenka je za tu prigodu odabrala čipkastu bijelu haljinu na naramenice, upotpunjenu čipkom, a kosu je skupila u elegantni konjski rep. Look je upotpunila nakitom. Kako bi na vjenčanju sve prošlo u najboljem redu, angažirali su organizatora vjenčanja iz sjeverne Njemačke. 

Ceremonija vjenčanja trajala je oko pola sata, a nakon nje uslijedio je after party sa živom country glazbom. Među gostima bio je i Michaelov brat Ralf i njegov partner Etienne Bosquet-Cassagne. Nije jasno je li među pozvanima na vjenčanje bio i otac 27-godišnjakinje. On je prije 10 godina doživio tešku nesreću na skijanju i zadobio ozbiljne ozljede glave, prenosi The Mirror. 

Zbog njihove ljubavi 28-godišnjak se najprije preselio u Švicarsku. Mladenci većinu vremena provode na ranču u Teksasu, a zaručili su se prošle godine.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.