TATINA CURICA! Kći milijardera nova je zvijezda svjetskog tenisa: djed veliki sportaš, 92-godišnja baka najveća navijačica, a tek mama i tata

Američka tenisačica Emma Navarro trenutno je prvo ime US Opena, Grand Slam turnira, gdje je u osmini finala svladala prošlogodišnju pobjednicu Coco Gauff.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by emma navarro (@emma_navarro48)

TATINA CURICA! Kći milijardera nova je zvijezda svjetskog tenisa: djed veliki sportaš, 92-godišnja baka najveća navijačica, a tek mama i tata Emma Navaro / Instagram
5. 9. 2024

Prije nekoliko mjeseci, točnije 18. svibnja, proslavila je 23. rođendan, dosad je na turnirima zaradila nešto manje od dva i pol milijuna dolara, a njezino vrijeme tek dolazi jer trenutno igra 12. tenisačica svijeta pa na svom osmom turniru za grand slam.
 

Kćer multimilijardera

U medijima se više-manje kontekstualno spominjalo ime Emme Navarro, koja se tenisom profesionalno bavi tek dvije godine u kontekstu imovine

njezinog oca, 61-godišnjeg milijarder Bena Navarro. Emma je najstarija kći i nasljednica, no unatoč obiteljskom bogatstvu zasad je odabrala svoj put. Osobno vlasništvo Bena Navarra procjenjuje se na milijardu i pol dolara, a stekao ju je osnivanjem Sherman Financial Group, specijalizirane za otkup kartičnih dugova i poslovanje s klijentima rizičnog kreditnog rejtinga.

Emmina majka, Kelly, primarno je domaćica i uvijek stoji uz svoju kćer i njezinu braću i sestre. U obitelji je četvero djece. No, unatoč tome što njezin otac doslovno posjeduje pola Charlestona, grada u Južnoj Karolini u kojem je Emma Navarro odrasla i koji obožava, morala se sama boriti za svoj sportski uspjeh, jer postoje neke stvari na svijetu koje novac ne može kupiti sreća.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by emma navarro (@emma_navarro48)

"Kad sam u prilici, radije ujutro ili navečer sa svojim psom prošetam ulicama rodnog grada i popričam sa susjedima ili ih barem pozdravim. Lijep je to običaj i nadam se da će tako i biti nikad se ne izgubi", opisala je Emma Navarro svoje iskustvo u Charlestonu za lokalni časopis. Inače, Emmin djed Frenk Navarro već je bio izvrstan sportaš, igrač i trener američkog nogometa.
 

 
Junior Grand Slam naslov i diploma

Nakon osvajanja juniorskog naslova na Roland Garrosu u Parizu 2019., nastavila je svoj zvjezdani teniski put igrajući za svoj sveučilišni tim u Virginiji, jer je Emma Navarro odlučila prije početka profesionalne karijere – diplomirati sam u tenisu, ali također gubiti i suočavati se s nepravdama... I što je najvažnije, naučila sam vlastite fizičke, mentalne i psihičke granice," rekla je Emma Navarro u specijaliziranoj TV emisiji WTA Toura.

Unatoč činjenici da njezini roditelji, Ben i Kelly Navarro, gledaju sve njezine utakmicama iz publike, Emma Navarro svoju 92-godišnju baku smatra najdražom navijačicom koja je pozdravlja nakon svake pobjede.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by emma navarro (@emma_navarro48)

"Sve moje mečeve, pa i one u Europi, baka gleda na televiziji... Kad sam je zamolila da to ne radi i da ne gubi vrijeme zbog mene, rekla je da joj je to trenutno najbolja zabava i da postoji nije ništa radosnije od ovoga," kaže Emma.

Prema teniskim stručnjacima, Emma Navarro trenutno igra najbolji tenis u karijeri, ali ostaje za vidjeti gdje će završiti na US Openu. Nastavit će slaviti svoj sportski uspjehe sa svojom užom obitelji, jer njen raspored, pun obaveza i putovanja, trenutno nema vremena za dečka i stalnu vezu.



 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by emma navarro (@emma_navarro48)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.