Čuda se događaju: žena s dvostrukom maternicom ostala trudna, liječnici u šoku nakon pregleda

Ovo nitko nije očekivao.

Čuda se događaju: žena s dvostrukom maternicom ostala trudna, liječnici u šoku nakon pregleda Juan Luis Torres from Pixabay
2. 10. 2024

U sjeverozapadnoj Kini žena s dvije maternice rodila je blizance, po jednog iz svake maternice. Carskim rezom rodila je zdravog dječaka i djevojčicu. Iz rodilišta su objavili da se ovakav događaj događa jednom u milijun slučajeva. "Izuzetno je rijetko da se blizanci prirodno zatrudne u svakoj šupljini maternice, a još rjeđe da budu izneseni do kraja", napisala je kineska bolnica na društvenim mrežama. 


Nova majka, nazvana samo Li, rođena je s dva grlića maternice i dvije maternice. U prošlosti je imala problema sa začećem i već je imala jedan spontani pobačaj. Ali u siječnju ove godine, Li je ponovno ostala trudna i otkrila je tijekom ranog ultrazvuka da ne očekuje samo jedno dijete, već dvoje - po jedno u svakoj maternici, izvijestio je CNN. Njena priča je osvojila kineske društvene mreže. Ovo je čudo, napisao je jedan od korisnika društvenih mreža.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.