Ona ima najveće sise na svijetu: Nikada ih niste vidjeli (svaka je teška kao dvije lubenice)

Svojih grudi se ne srami – kaže da su čista umjetnost. Jedna sisa teška kao dvije veće lubenice!

Ona ima najveće sise na svijetu: Nikada ih niste vidjeli (svaka je teška kao dvije lubenice) Instagram/Chelsea Charms
25. 6. 2024

48-godišnja Chelsea Charms je žena s največim cicama na svijeetu.  
Godine 2011. izjavila je da su joj grudi 164XXX te da zbog zahvata koji je napravila stalno rastu. Njezine grudi svakog mjeseca rastu za 2,5 centimetra.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chelsea Charms (@chelsea_charms_)

Povećala je grudi sada već ilegalnim zahvatom u kojem je u svaku dojku umetnuta žica od polipropilena. Ovaj materijal iritira sluznicu grudi i stvara serum koji povećava grudi, proces koji može trajati beskonačno. Ona svoje grudi naziva 'Itsy and Bitsy'. Kaže da su joj pomogli da zaradi za udoban život dok je još radila kao egzotična plesačica. Svojih grudi se ne srami i za njih kaže da su čista umjetnost.

Život s ogromnim dekolteo

No tako velike grudi uzrokuju i brojne zdravstvene probleme. Charms je otkrila da mora spavati na leđima. Muči se da stane u toaletu aviona i mora redovito vježbati kako bi "nosila" svoje grudi od kojih je svaka teška otprilike kao dvije lubenice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chelsea Charms (@chelsea_charms_)

 
Neki su mediji objavili da je 2020. godine smanjila grudi iz zdravstvenih razloga, no 2022. je i dalje na Instagramu objavljivala svoje fotografije na kojima se nije primijetilo da su joj grudi manje. No, tvrdi da je 2020. napustila industriju odraslih, a svoj privatni život (i svoje bujne grudi) svake godine sve više taji.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.