ŠTO MU BI? Brad Pitt otkrio tko je po njemu najljepša TV zvijezda: kada je izgovorio ime svi su ostali bez teksta

Angelina Jolie? Julia Roberts? Zaboravi! Brad Pitt šokirao je mnoge svojim izborom najljepših filmskih zvijezda.

- "Za mene je Dianne Wiest najljepša žena!", poručio je slavni glumac.

ŠTO MU BI? Brad Pitt otkrio tko je po njemu najljepša TV zvijezda: kada je izgovorio ime svi su ostali bez teksta AB1 / WENN / PIXELL
15. 10. 2024

Brad Pitt, jedna od najvećih filmskih zvijezda svih vremena, iznenadila je obožavatelje i svjetsku javnost svojim razmišljanjima o ljepoti i seksipilu u filmskoj industriji. Iako je u svojoj karijeri radio uz legendarne glumice poput Angeline Jolie i Julie Roberts, Brad Pitt ističe kako ljepota nije uvijek ključna u ocjeni talenta i privlačnosti.

U intervjuu za časopis Tiger Beat, Brad Pitt je prije nekoliko godina istaknuo kako prvi dojam nije uvijek najvažniji. "Kada vidite osobu, fokusirate li se samo na njezin izgled? Ovo je samo prvi dojam. Kad nekoga bolje upoznate, može postati najljepša osoba na svijetu", objasnio je danas 60-godišnji Brad Pitt, koji je zabljesnuo u brojnim kultnim filmskim hitovima, poput Jesenje priče, Sedam, Klub golih šaka, Zloglasni gadovi, Neobičan slučaj Benjamina Buttona...

Dok se u svijetu slavnih često naglašava važnost fizičkog izgleda, Brad Pitt smatra da se najveće zvijezde ne uklapaju nužno u tradicionalne standarde ljepote. U tom kontekstu izdvojio je svoju najdražu glumicu i otkrio da je za njega najljepša žena na ekranu... Dianne Wiest!

“Ne biste je nazvali seks simbolom, ali za mene je Dianne Wiest najljepša žena na televiziji”, dodao je.

Dianne Wiest, koja danas ima 75 godina, može se pohvaliti izvanrednom karijerom, kako u kazalištu, tako i na filmu. Najpoznatija je po ulogama u filmovima Edward the Scarecrow i Footloose, kao i po dva Oscara koja je osvojila za svoj rad u filmovima Woodyja Allena Hannah and Her Sisters i Bullets Over Broadway.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.