Baby Lasagna je kralj! Odbio Plenkovićevih 50.000 eura i zamolio ga da novac da onima kojima istinski treba

"Mali" je fenomen, empatija do neba, plemenita duša, naklon do poda, Ti skromi Istrijanu! NE PRESTAJE ODUŠEVLJAVATI!!!

Tako mlad, a neiskvaren! Kako ga ne voljeti, kako mu ne vjerovati, kako ga ne smatrati pravim ogledalom svih normalnih Hrvata ili kako se se složiti s rečenicom uljudnog građana koji poručuje za Baby Lasagnu":

- Htel bi ga mrziti, a sjebe me na svakom koraku... Mislim "mrziti"... Radije smatrati sroljom/bezveznjakom. Al' eto, poblajhano govno me sabotira..."

Dobro se dobrim vraća, očito, jer Baby Lasagna zahvalan je i svima nama na potpori:

- Ne znam što da vam kažem i kako da se zahvalim. Unijeli ste toliko sreće, veselja i ponosa u srce mene, moje obitelji i moga tima. Hvala nije dovoljno, ali dok ne nađem nešto bolje - hvala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)

Baby Lasagna je kralj! Odbio Plenkovićevih 50.000 eura i zamolio ga da novac da onima kojima istinski treba the_baby_lasagna_ / Instagram
16. 5. 2024

Baby Lasagna odbio 50.000 eura i oduševio gestom: - 'Taj novac ne mogu prihvatiti', postoje oni kojima je novac potrebniji! Sjajan je taj naš mladi Istrijan. Koliko je to zadovoljstvo kad znaš da postoje veliki ljudi, k tome neiskvareni i mladi. Ma čovjek se ozari kad se po tko zna koji put uvjeri; da to je prava Hrvatska, mirna, poštena, empatična... Marko

Baby Lasagna napravio je gestu kojom je je oduševio čitavu naciju.

'Zahvaljujem hrvatskoj vladi na novčanoj nagradi u iznosu od 50.000 eura. Ipak, te novce ja ne mogu prihvatiti. Mogao bih navesti mnogo razloga zašto. Ali prvi. Najbitniji i dovoljan je što postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će ti novci daleko više pomoći'. 'Ovim putem molim gospodina Plenkovića da da u moje ime, te ime hrvatske vlade donira 25.000 eura Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom 'Mladen Ćepulić. Nadalje ostalih 25.000 eura volio bih donirati Zavodu za Pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih KBC Zagreb. Hvala', napisao je na Instagramu., započeo je Baby Lasagna svoju objavu zahvalivši se na nagradi te otkrivši da nagradu ipak ne može prihvatiti.

https://www.startnews.hr/media/cache/upload/Photo/2024/05/16/baby-lasagna-trio-instagram-1_bigimage.jpg

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.