Vatreni su na pravom mjestu i u pravo vrijeme i zbog toga je čuveni urar Baume & Mercier samo za njih proizveo 60 "unikata"

Svih 60 limitiranih primjeraka ekskluzivnog sata Limited Edition Baume & Mercier HNS Fifa World Cup 2018, smišljenog i prije početka Svjetskog prvenstva u nogometu razgrabljeno a čeka se nova odluka Švicaraca koji ne bi trebali brinuti za uspjeh projekta. Dobro s dobrim ide

Vatreni su na pravom mjestu i u pravo vrijeme i zbog toga je čuveni urar Baume & Mercier samo za njih proizveo 60 "unikata" Baume Mercier
4. 10. 2018

U čast spektakularnog uspjeha hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, Baume & Mercier i Darvel izdao je posebnu izdanje Clifton Club HNS Fifa World Cup 2018 kolekcije. Proizvedeno je samo 60 "unikatnih" i prigodnih u samo 60 primjeraka. Svaki sat ima ugraviran logotip HNS-a kao i oznaku „FIFA 2018 VICE-CHAMPION“, te broj izdanja „1 out of 60“. Moguće je dodati i personaliziranu gravuru.  Slično limitirano izdanje ove kolekcije darovano je uz najbolje želje nogometašima i stručnom stožeru Hrvatske nogometne reprezentacije prije odlaska u Rusiju.

Hrvatski nogometaši su izuzetnom igrom, predanošću i zajedništvom postigli povijesni uspjeh za Hrvatsku osvojivši sreberne medalje i drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Darvel je sa ponosom pružio podršku specijalnoj bolnici Sv. Katarine koja je darovala nogometaše i stručni stožer Hrvatske nogometne reprezentacije limitiranim Baume et Mercier satovima. Kolekcija Clifton Club Fifa World Cup 2018 je proizvedena posebno za njih u ograničenom izdanju od 60 primjeraka. Kako bi igračima ostala lijepa uspomena, svaki sat je jedinstven, ugraviran logotipom HNS-a te imenom igrača. Vatrenima su satovi uručeni uz najbolje želje za uspjeh prije početka Svjetskog prvenstva u Rusiji. Svih 67 limitiranih primjeraka ekskluzivnog sata Limited Edition Baume & Mercier HNS Fifa World Cup 2018, smišljenog i prije početka Svjetskog prvenstva u nogometu razgrabljeno a čeka se nova odluka Švicaraca koji ne bi trebali brinuti za uspjeh projekta. Dobro s dobrim ide.

Za predbilježbe i više informacija pošaljite email na info@darvel.hr 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.